Coaching styrker dig og bringer dig videre

Oplev, hvordan indsigt skaber værdi for dig og mulighed for forandring

Vi sikrer, at du får den menneskelig indsigt du skal bruge til at skabe de forandringer du ønsker 

Alle coaches i HUMI er uddannet på Master niveau og er certificeret i udvikling af Emotionel Intelligens og vi står klar til at hjælpe dig videre med din udfordring eller dit mål

Kontakt os for 15. min GRATIS sparring

Lad os vise dig vejen videre

Executive/leder 

Som leder vil du opleve en markant positiv værdi af et faciliteret coachingforløb. I rollen som leder, er sparring på ideer, tanker og udfordringer en væsentlig styrke og det der sikrer at du er ‘on-top’ med dig selv, dine medarbejdere og din organisation. Den menneskelige indsigt er der der udvikler dig som leder og styrker din evne til at påvirke mere effektivt og samtidig styrke de gode relationer.

Medarbejder/teams 

Et stigende antal organisationer giver medarbejdere og teams mulighed for coaching. Mange gange er det det, der gør forskellen på om en svær opgave ender som en konflikt eller en succes. Vi sikrer, at jeres udfordringer bliver løst effektivt, skaber læring og indsigt, samt bliver en succes, der styrker den enkelte og jeres team.

Privatperson

Vi anbefaler dig at bruge vores 15 min gratis coaching. Det giver dig en indsigt i, hvordan du lettest kommer videre med det du gerne vil arbejde med. Samtidig får du specificeret, hvad det er for et tema, der er vigtigt for dig. Det giver dig ligeledes mulighed for at vurdere, om vores tilgang er det, du oplever vil hjælpe dig.

Mød Kristine Bjerregaard Lund

Hør, hvordan coaching hjalp Kristine til at overvinde hendes eksamensangst

Se coaching temaer og referencer

Klik her

Eksempler, hvad andre har brugt coaching til

Effektiv coaching af ny leder

“Efter 7 måneder i jobbet oplevede jeg, at opgaverne og jobbet påvirkede mig mere, end jeg synes godt var. Jeg oplevede et stressniveau på 10, på 10-skalaen…”

Læs hele referencen

Fra manglende selvtillid til smil og mod

”… Jeg stod med en massiv udfordring og at mit humør var rigtig dårligt. Alligevel tog det kun Per få minutter over Skype, at få mig til at smile og formå IGEN, at vise mig ved at lade mig finde min (egen) vej.”

Læs hele referencen

Stresscoaching

”Havde jeg ikke været til coaching ved Per, så var mit læs med garanti væltet her i sidste uge! Jeg skriver dette, for at videregive min ny lærte erfaring til…”

Læs hele referencen

Coaching styrkede mit selvværd markant

“Det jeg i dag oplever er at jeg er mindre stresset i hverdagen, føler meget mere selvværd, har en stærk selvtillid og til sidst og ikke mindst OVERSKUD:-)””

Læs hele referencen

Lammende stress væk på en time (1 times arbejde)

“Jeg havde en periode med mange store job, der bare væltede ind i min forretning. Her fik jeg sagt ja til alt for meget. Jeg havde i denne periode arbejdet… “

Læs hele referencen

Brugte HUMI til sparring om min udvikling

“Jeg ville have afklaret mine mål:

Læs hele referencen

Sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig

Executive/leder coaching

Per Poulsen

[email protected]

28 340 350

Spørgsmål om coaching

Melanie C. Jørgensen

[email protected]

31 17 8797

Din guide og information om coaching

Hvordan vælger jeg en coach?
Priser på 1 times coaching varierer fra kr. 950 til kr. 1950. Alle priser er ekskl. moms

Du er altid velkommen til 15. min gratis sparring.

Mød vores coaches