Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Brigitte Juhl, Odense

Eksamensangst væk på en time

Jeg har længe ville skrive til dig om min oplevelse med din coaching, i forhold til min nu tidligere eksamensangst. Du må gerne bruge det som reference, så andre kan få glæde af mine erfaringer.

Min angst påvirkede mig inden, under og efter mine eksamener, der på mit studie ligger hver tiende uge. Jeg oplevede hjertebanken, koncentrationsbesvær og tiltagende irritation, som var værst lige før eksamen.

Jeg startede ofte godt med opgaverne, men mistede efter en time arbejde overblikket og gik fuldstændig i stå. Egentligt fungerede jeg kun under det helt hårde præs, lige op til eksamen. Det var meget utilfredsstillende for mig, jeg følte ikke, at jeg kunne levere det bedste. Jeg oplevede en følelse af, at jeg skulle bevise mig gennem mine eksamener, og det var ikke ok ”bare”, at være den jeg er.

Jeg har selv været på kommunikationskurser, har stor kognitiv indsigt og har en stor selvindsigt. Jeg har læst mange bøger om selvudvikling, og det er en naturlig del af mig at arbejde med mig selv. Jeg havde identificeret problemet, men uden at det var lykkedes mig at få bearbejdet angsten.

Din behandling varede sikkert en times tid, selvom jeg ikke havde nogen fornemmelse af tid og sted, mens vi arbejdede med eksamensangsten. Jeg blev mødt med et stort smil, da døren blev åbnet, og du udstrålede en varme og dybde, der hurtigt skabte ro og tillid. Den nærværende oplevelse, var for mig en vigtig del. Det gjorde, at jeg hurtigt havde det godt med at dele min udfordring med dig.

I dag, 3 måneder efter, har jeg intet af den tidligere angst tilbage. Jeg oplever at være helt afslappet (næsten for meget :-)) i forhold til mine eksamener, der ligger fast hver tiende uge.

Mine nære relationer nyder i den grad også, at jeg igen kan fungerer optimalt, socialt samt fagligt uden irritation og manglende rummelighed.

Samtidig har det også påvirket helt andre dele af mit liv. Det har i den grad påvirket mit liv hele vejen rundt, så det i dag er helt ok at være mig. Jeg mærker tydeligt, at det er mig, der har værdi, og ikke mine præstationer jeg skal måle mig på. Konkurrenceelementet er stadig en stor del af min personlighed, så drivet om at komme først og være den bedste er bibeholdt

Brigitte Juhl
Odense

HUMI

Vi  udvikler mennesker baseret på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram