Mit login
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

NLP uddannelse 
- din vej til dit potentiale

Inspirationsaften 
8. maj kl. 18.30-20.30
FREE
 

at deltage
Find ud af om NLP og emotionel
 intelligens er noget for dig!

NLP uddannelse styrker 
din kommunikation og gennemslagskraft 

En NLP uddannelse er til dig der ønsker power, udvikling af dine kommunikations evner og et springbræt til personlig succes. 
NLP uddannelsen giver dig indsigt, metoder og værktøjer til skabe de ændringer du ønsker i dit liv og blive mere effektiv i dine personlige- og professionelle netværk.  

En NLP uddannelse er en af de stærkeste kommunikations uddannelser på markedet. 
Alle vores uddannelser kombinerer NLP og Emotionel Intelligens og via indsigten i dig selv, lærer du at kommunikere tydeligt, troværdigt, med gennemslagskraft og succes for øje.

Med en uddannelse i NLP får du effektive kommunikations værktøjer, der skaber vedvarende forandringer for dig og dine relationer. 

Alle kan bruge NLP i hverdagen, uagtet om du er socialrådgiver, sportsudøver, i patient- og personpleje eller har din daglige gang i erhvervslivet. Det kan være, at du f.eks. gerne vil styrke dit lederskab, din evne til at 'gå på scenen' og præstere, blive bedre til at håndtere konflikter eller generere mere selvværd og selvtillid i hverdagen. 

NLP kan også benyttes i tilfælde af, at du har en adfærd eller en dårlig vane, som hæmmer dig i din hverdag, som du derfor ønsker at ændre.
En investering i det gode liv.
Jeg har deltaget i et fantastisk forløb på NLP Business Practitioner og kan bestemt anbefale det. Den giver en enestående forståelse af vores adfærd som mennesker, hvorfor vi reagerer som vi gør, og ikke mindst en indsigt i hvorfor vores kommunikation ikke altid virker som ønsket.
- Torben Olsson, Svendborg

Dit udbytte af en NLP uddannelse

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er, i sin enkelthed, læren om, hvordan vi skaber succes i livet gennem en dybere forståelse af, hvordan vi fungerer som mennesker.  NLP har fokus på vores adfærd, tanker og handlinger samt hvordan de både kan styrke og udfordre os på jobbet og privat. 

Alle vores uddannelser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. For at skabe den bedste og mest optimale læring, har vi, hos HUMI, sammensat en uddannelse der kombinerer teoretisk viden med praktisk 'hands-on' oplevelser med øvelser og 
opgaver i grupper. 
Læs mere om NLP   >

Du får:

  • stærkere kommunikationsevner og dermed stærkere personlig power og lederskab
  • en dybere forståelse af psykologien bag os mennesker og den menneskelige adfærd
  • kompetencer til  at tilrette din kommunikation målrettet din(e) modtager(e)
  • lettere ved at håndtere konflikter og svære situationer
  • styrket faglighed gennem personlig udvikling
Som deltager på Business Practitioner Uddannelsen, hvor jeg med teori, praksis og træning blev klogere på mig selv og min interaktion med mine omgivelser. Et fantastisk forløb, hvor der blev skabt en tryg ramme for personlig udvikling og indsigt i egne mønstre.

- Elsebeth Bediksen, Odense

Kombination af NLP og EI

Som de eneste i Danmark kombinerer vi NLP med emotionel intelligens eller følelsesmæssig intelligens.

Forskning konstaterer at emotionel intelligens er den intelligensform, der har den største indflydelse på din succes i livet. Som begreb kan Emotionel Intelligens eller Følelsesmæssig Intelligens ses som en række evner og kompetencer indenfor selvindsigt, selvkontrol og empati, der styrker din forståelse af dig selv og andre.
Læs mere om EI    >

Mød Ebbe Bernth

Vores NLP uddannelser

Vi tilbyder 4 - og 12 dages uddannelsesforløb. 

Valg af uddannelse afhænger i høj grad af, hvad du ønsker at opnå. 
Du kan altid vælge at starte med 4 dages Personlig Kommunikation og så vælge at fortsætte på Business Practitioner uddannelsen.  Personlig Kommunikation er samtidig de 2 første moduler på Business Practitioner uddannelsen. 

Du kan læse mere om de enkelte uddannelser nedenfor og du er meget  velkommen til at kontakte os for sparring om valg af uddannelse.
Kontakt os på 22161200    >

Education til NLP Coach

Ønsker du selv at arbejde som NLP coach kan du kombinere en Business Practitioner med et specialeforløb indenfor coaching. 

Speciality course

Du kan vælge specialeforløb indenfor flere retninger. I tilvalget af 
speciale vil du have en mentorcoach tilknyttet. 

Mentorcoachen vil sparre og coache dig imellem de 6 moduler på Business Practitioner forløbet. Køb af specialeforløb er kr. 9.995 + moms + prisen for den valgte uddannelse og indeholder b.la. 5 sparrings/coachingsessioner. 

Find din NLP uddannelse

4 dage:

Personal Communication

HOLDSTART: 27. marts 2023
Grundlæggende indsigt i mennesker og hvordan vi fungerer, samt værktøjer og viden til at skabe success i din kommunikation, i din gennemslagskraft og i dine relationer.

12 dage:

Business Practitioner

HOLDSTART: 27. marts 2023
Through a combination of practical Emotional Intelligence and the tools from NLP, you will achieve a stronger foundation for professional communication and human insight.
Læs mere     >

NLP - overbygning

Efter din Business Practitioner kan du vælge at fortsætte din udvikling med en Master Practitioner uddannelse. 

12 dage:

Master Practitioner

With a Master's degree you complete your EI-NLP training at the highest level. You will have all the tools of NLP and all the skills of Emotional Intelligence.
Læs mere   >
Efter gennemførelse af din Master Practitioner er næste level - Life Excellence, som er et forløb over 10 dage fordelt på 1 år.  

10 dage:

Life Excellence

Med 'Life Excellence Hjulet' får du igennem selv-refleksion og coaching, selvindsigt og et klart overblik over, hvordan du kan prioritere din indsats for at komme i mål.
Læs mere   >

Er personlig udvikling for dig?

Tag HUMI's Personudviklingstype-test og bliv klogere på dig selv og din udviklingstype - testen er FREE  
Start PU test
Tager ca. 10 minutter at udfylde
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram