INDSIGTEN af Per Poulsen

Allerede solgt mere end 1000 bøger.

En bog der på en effektiv og involverende måde, giver dig en indsigt i og dybere forståelse for Emotionel Intelligens og NLP.
Bogen ‘Indsigten’ skildrer historien om Peter og hans deltagelse i et introduktionskursus i Emotionel Intelligens og NLP. Du møder Peter og hører om de udfordringer han har med sig selv, sit parforhold, de overbevisninger og den adfærd som han ønsker at ændre, uden konkret, at vide hvordan han skal gøre.
Bogen ‘Indsigten’, er et skøn – fag litterært værk, der kobler faktuel viden fra Emotionel Intelligens og NLP til konkrete hverdagssituationer og udfordringer – privat og på jobbet. Alle eksempler og historier i bogen er fra virkelige oplevelser og erfaringer, modtaget igennem de sidste 10 år fra hundredvis af referencer – anonymiseret og samlet i Peter og de andre personer, som du vil møde igennem bogen.
Bogen er til dig der er nysgerrig på, hvordan Emotionel Intelligens og NLP kan styrke dig – privat og på jobbet. Bogen viser dig, hvordan du med enkle øvelser og teknikker kan ændre din opfattelse, dine overbevisninger og din livsenergi – så du kan og tør mere!
 “Jeg vil gerne dele min oplevelse med at læse bogen ’ Indsigten’. I går læste jeg en hel bog, for første gang siden jeg var 11 år. Jeg havde optur over bogen hele vejen igennem og kunne ikke stoppe med at læse. Det er en bog der udover at være let læselig, er enkelt at forstå gennem eksemplerne med deltagerne.Bogen er skrevet på en spændende måde og jeg vil snart læse den igen. Her til morgen vågnede jeg med et stort overskud og var bare glad i låget. Selvom det både var koldt og mandag morgen, afleverede jeg mine børn i skolen med masser af energi og godt humør – det er optur! “
Ole Dyrhøj, Odense
Ønsker du at arbejde med ‘Indsigten’ som et foredrag eller som et gå hjem møde i din organisation, kan du kontakte Per Poulsen direkte.

Spørgsmål kontakt

Per Poulsen

Tlf. +45 2834 0350
[email protected]

Pris kr. 119 ekskl. moms
Køb Indsigten