Indumind hjalp mig med at håndtere min angst

Indumind ”Identificér dine styrker” tvang mig til at forholde mig til mine tanker, og jeg blev i den grad mindet om, at jeg har tankemylder. Det bevirker desværre, at jeg ofte oplever at være ufokuseret i forhold til de mål, jeg gerne vil nå.

Jeg lærte under forløbet at have stor gavn af at kunne identificere tankerne i forhold til, om de var gode eller dårlige for mig. Om de styrkede mig i forhold til at ville nå mine mål, eller om de blokerede mig. Undervejs i processen blev jeg bevidst om, at der var noget, som blokerede mig. Jeg oplevede, at jeg rent faktisk havde angst i forhold til det at nå mine mål uden klart at kunne redgøre for, hvad det præcist drejede sig om. Det føltes blot som at være en løve i et bur. En aktiv og utålmodig løve, som havde en stor lyst til at komme ud på den anden side, men som ikke vidste hvordan, fordi tremmerne holdt den indespærret.

Jeg fik undervejs hjælp til at håndtere angsten af Vicky – en coach, som er tilknyttet indumind uddannelsen. Det var en stor hjælp for mig, fordi hun under en meditation guidede mig ned i angsten på en rigtig fin måde, hvor jeg fik mulighed for at se angsten i øjnene. Jeg var på intet tidspunkt utryg under meditationen, fordi Vicky hele tiden var til stede med sin beroligende stemme.

Her blev jeg klar over, at jeg ved hjælp af egne ressourcer faktisk selv kunne opløse angsten, således at angsten i stedet for at være et stort billede af en farlig trold, kunne blive lige præcis det kærlige væsen, som hjalp mig ud af mørket. Det var en meget smuk oplevelse, som jeg udelukkende selv skabte, men under tryg guidning i kyndige hænder.

Nu bruger jeg denne nyligt opdagede indre ressource dagligt. Jeg har fundet frem til, at jeg i bund og grund indeholder en styrke, som værende det stærkeste kort, jeg har på hånden til at kunne nå mine mål. Jeg støder stadig på angsten i ny og næ, men nu ved jeg, hvad jeg skal gøre for at minimere dens tag i mig og i stedet blive gode venner med den.

Sanne Juul

Sanne Juul

HUMI

Vi  udvikler mennesker til succes baseret  på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram