Mit login
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Online sessionen kører via Zoom.

Du kan deltage via computer eller tablet og du skal have internet adgang. Med fordel kan du bruge et sæt høretelefoner, du kan dog sagtens deltage uden. Det er også muligt at deltage via mobilen, dog vil det være lidt sværere med adgang til materialer m.m. Selve undervisningen kan du sagtens følge på mobilen.

Husk at undervisningssessionen optages, så du kan gense den igen og igen.

Zoom LIVE online undervisningsmodulet åbnes op 1 time inden start, så der er god tid til at tjekke lyd og kamera inden opstart.

Ved deltagelse i det første modul downloade du Zoom til din computer eller tablet og du får derved adgang til undervisningssessionen. Det er enkelt og nemt at installere og afinstallere Zoom, skulle du ønske det!

Som deltager, er det vigtigt at du sætter dig et sted, hvor der er ro og du ikke bliver forstyrret. Det er samtidig en god ide, hvis der er plads til at du kan skubbe stolen lidt væk fra dit skrivebord og skærm, så dine gruppedeltagere, har mulighed for at se dig når du interagerer med dem LIVE i break-out grupperne.

Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage spændende artikler og nyt fra HUMI direkte i din mailboks? 
Så tilmeld dig her. 
Din e-mail:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram