Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
FRIGØR DIT  
POTENTIALE
- Få det liv du ønsker
Din transformation starter i dag!
Tilmeld 1 modul - GRATIS

Oplev succes i alle områder af dit liv
- livstransformerende Online uddannelse

Emotionel Intelligens sammen med Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) er kombinationen, der giver dig alt hvad du behøver for at skabe det liv, få det job og opnå den succes, du ønsker.   

Dit niveau af Emotionel Intelligens afgør din fremtid!
Tør du vente?

I de sidste 15 år har vi designet vores EI-NLP uddannelses- og coachingprogrammer til at understøtte mennesker i at blive stærke individer med stærke kommunikative færdigheder og kompetencer til at skabe tillidsfulde relationer.  
FÅ 1 MODUL GRATIS -  LIVE SESSION

3 måneders Online uddannelse med en kombination af LIVE sessioner og selvstudie

Et program designet til at løfte og udvikle dit potentiale 
- uge for uge

Du lærer, hvordan du aktiverer alle dine færdigheder og frigøre dine dårlige vaner og begrænsninger. 

Du lærer de mest effektive teknikker inden for personlig udvikling, kommunikation, coachingmetoder og værktøjer, der øger din styrke, din udvikling, din power og din energi - uge for uge.
Læs mere om uddannelsen

For dig, der ønsker at få det maksimale ud at dit liv!

Online uddannelsen i Emotionel Intelligens er din direkte vej til dine ønsker!

At udvikle din følelsesmæssige intelligens gør dig ikke bare glad, det giver dig en langt større mulighed for at motivere og påvirke dig selv og andre. Følelsesmæssigt intelligente mennesker håndterer stress, angst og løser konflikter på et meget højere niveau end andre.

Emotionel Intelligens udvikler din evne til at møde forskellige typer mennesker optimalt i forskellige situationer. Denne evne er fundamental, når det kommer til at opbygge tillidsforhold i en verden, der konstant er i forandring.

Niveauet af din følelsesmæssige intelligens styrer dine oplevelser af dit liv på alle niveauer. Det er derfor afgørende, hvor effektivt du udtrykker og styrer dine følelser inden for de kulturelle rammer, som du bevæger dig i, såsom din familie, dine venner, din arbejdsplads og samfundet generelt. 

HUMI

Vi  udvikler mennesker baseret på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram