Organisationsudvikling2020-11-11T16:07:57+01:00

Fremtiden er Emotionel Intelligens

Sammen med jer designer vi løsningen, der sikrer jer de rette kompetencer til fremtiden

Jeg ønsker at blive kontaktet

Fra konventionel ledelse til intelligent lederskab

I fremtiden er der brug for nytænkning og innovation til at sikre organisationers rentabilitet og vækst. Med inddragelse af Emotionel Intelligens skaber du en stærk kultur med fokus på meningsfuld og aktiv involvering af såvel ledelse som medarbejdere. Emotionel Intelligens er løftestangen til nye ledelsesformer, nye samarbejdsrelationer og øget arbejdsglæde og trivsel.
Som leder er det dine evner til at sætte realistiske mål, såvel som at kommunikere, motivere og inspirere dine medarbejdere og lederkollegaer til at yde deres optimale, der bliver afgørende for din organisations succes.
Dine medarbejdere er den vigtigste ressource for din organisation. De tegner kulturen indadtil og organisationens ansigt udadtil. De påvirker hinanden, ledelsen, kunder, leverandører m.fl. De står i første række til at realisere dine visioner og målsætninger. Deres udvikling er organisationens styrke.

Hvorfor er Emotionel Intelligens vigtigt?

Udvikling af vores emotionelle intelligens  giver os langt større mulighed for at motivere og påvirke os selv og andre. Emotionel intelligente mennesker håndterer stress og forebygger og løse konflikter på et langt højere niveau end andre.

Hvad hjælper vi vores kunder med?

WORKSHOPS

Dialogbaseret Kulturmåling

Fremtidens forandringer kræver nye former for måling.

I opnår de bedste resultater og det bedste psykiske og sociale arbejdsmiljø, hvis I har en fælles forståelse og retning i forhold til jeres kultur. Den dialogbaseret kulturmåling skaber nye veje gennem en aktiv involvering af medarbejdere og ledelse. 
Bliv kontaktet vedr. kulturmålinger
ENGAGEMENTSMÅLING AF 1000 MEDARBEJDERE

Improving employee engagement 

VÆRDISEMINAR

2 dages kultur og værdiseminar

Et stærkt fællesskab i din virksomhed eller organisation

2 dage med fokus på udvikling af medarbejdere og fællesskab gennem involvering, engagement, motivation og inspiration. Kultur- og værdi workshops tilrettelægges sammen med ledelsen i den enkelte organisation.
Bliv kontaktet vedr. værdi eller kulturseminar
Værdiseminar

“Utroligt at vi kunne nå så langt på 2 dage” 

Kirsten Dyrholm, Social & Ældrechef, Vejen Kommune
Se flere referencer fra Ældreområdet – Vejen Kommune
WORKSHOPS & SEMINARER

Fremtidens institutioner og skoler

Fundament til trivsel, læring og tværfagligt samarbejde. 

Gennem en lærende proces og i tæt samspil med ledelse, lærer, pædagoger, forældre og elever, sætter vi fokus på at vitalisere læringsfællesskaber, børnesyn, teamsamarbejde, kommunikation, kulturudvikling og forældreinvolvering.
Bliv kontaktet vedr. skoleudvikling

Vores kunders succeshistorier 

Læs alle referencer
Læs alle referencer

Vi står klar til at hjælpe dig og din organisation videre

Kontakt os i dag
Close Bitnami banner
Bitnami