Fremtiden er Emotionel Intelligens

Sammen med jer designer vi løsningen, der sikrer jer de rette kompetencer til fremtiden

Fra konventionel ledelse til intelligent lederskab

I fremtiden er der brug for nytænkning og innovation til at sikre organisationers rentabilitet og vækst. Med inddragelse af Emotionel Intelligens skaber du en stærk kultur med fokus på meningsfuld og aktiv involvering af såvel ledelse som medarbejdere. Emotionel Intelligens er løftestangen til nye ledelsesformer, nye samarbejdsrelationer og øget arbejdsglæde og trivsel.

Hvad har vi hjulpet vores kunder med?

2 DAGES VÆRDISEMINAR

Utroligt at vi kunne nå så langt på 2 dage 

Kirsten Dyrholm, Social & Ældrechef, Vejen Kommune
Læs hele referencen
ENGAGEMENTSMÅLING AF 1000 MEDARBEJDERE

Improving employee engagement 

Se kundecases

Hvor intelligent er din ledelse?

Som leder er det dine evner til at sætte realistiske mål, såvel som at kommunikere, motivere og inspirere dine medarbejdere og lederkollegaer til at yde deres optimale, der bliver afgørende for din organisations succes.
Dine medarbejdere er den vigtigste ressource for din organisation. De tegner kulturen indadtil og organisationens ansigt udadtil. De påvirker hinanden, ledelsen, kunder, leverandører m.fl. De står i første række til at realisere dine visioner og målsætninger. Deres udvikling er organisationens styrke.
Kontakt os for sparring om dit lederskab

Intelligente løsninger til udvikling af din organisation

WORKSHOPS

Dialogbaseret Kulturmåling

Fremtidens forandringer kræver nye former for måling.

I opnår de bedste resultater og det bedste psykiske og sociale arbejdsmiljø, hvis I har en fælles forståelse og retning i forhold til jeres kultur. Den dialogbaseret kulturmåling skaber nye veje gennem en aktiv involvering af medarbejdere og ledelse. 
Se kundecases
SEMINARER

Kultur og værdiseminar

Et stærkt fællesskab i din virksomhed eller organisation

2 dage med fokus på udvikling af medarbejdere og fællesskab gennem involvering, engagement, motivation og inspiration. Kultur- og værdi workshops tilrettelægges sammen med ledelsen i den enkelte organisation.
WORKSHOPS & SEMINARER

Fremtidens instit. og skoler

Fundament til trivsel, læring og tværfagligt samarbejde. 

Gennem en lærende proces og i tæt samspil med ledelse, lærer, pædagoger, forældre og elever, sætter vi fokus på at vitalisere læringsfællesskaber, børnesyn, teamsamarbejde, kommunikation, kulturudvikling og forældreinvolvering.
Fremtidens skoler

Hør ledere fortælle, hvordan de ser fremtiden

Vi står klar til at hjælpe dig  videre

Kontakt os