Arkiver: Tests

Instrument to measure unobserved constructs (latent variables). Typically it is a series of tasks or problems that the respondent has to solve.

Dit udgangspunkt

Denne evaluering har til formål at registrere dit udgangspunkt inden du starter på din uddannelse og samtidig prioriterer du hvad du ønsker at opnå igennem uddannelsen. Din besvarelse vil give dig et godt udgangspunkt for at prioritere din tid under din uddannelse og samtidig give dine trænere et udgangspunkt for at prioritere fokus under uddannelsen. …

Dit udgangspunkt Læs mere »

Input til opbygning af webuddannelse

Tak fordi du vil hjælpe. Igennem de sidste 15 år, har HUMI leveret fysiske uddannelser af høj kvalitet, hvor kendetegnet har været den høje oplevede værdi.  Fra august 2020 vil det være muligt at vælge en webuddannelse i HUMI og vi er nysgerrige, hvordan vi udarbejder en webuddannelse, der bedst møder dig og dine forventninger. …

Input til opbygning af webuddannelse Læs mere »

Kompleksitet af uspecifikke traumatiske oplevelser

Din besvarelse af de følgende 5 spørgsmål er en vigtig baggrundsviden, der gør os i stand til bedre at vurdere omfanget af din(e) traumatiske oplevele(r) og dermed hvorledes vi bedst kan hjælpe dig.

Test: Symptomer relateret til uspecifikke traumatiske oplevelser

Testen består af 20 spørgsmål, der hjælper dig til at vurdere de symptomer, der typisk opstår efter meget stressende oplevelser. Læs hvert spørgsmål grundigt, og vælg derefter det svar der angiver, hvor tit du har oplevet det pågældende symptom i den seneste måned. I den seneste måned, hvor ofte har du været generet af:

Kompleksitet af specifikke traumatiske oplevelser

Din besvarelse af de følgende 5 spørgsmål er en vigtig baggrundsviden, der gør os i stand til bedre at vurdere omfanget af din(e) traumatiske oplevelse(r) og dermed hvorledes vi bedst kan hjælpe dig.

Udviklingsplan

For at udarbejde din individuelle udviklingsplan, har vi brug for følgende 3 oplysninger Din Person Udviklings Type (PU) Din mål- og ambitionsindikator (MA) Dit motivations niveau for personlig udvikling (1-5) Indtast nu den PU type som du har identificeret tidligere i testen, din MA indikator og dit motivations niveau.

Vælg din person udviklingstype

Du har nu læst beskrivelsen af de 5 person udviklingstyper og har valgt den person udviklingstype der passer bedst på dig.