Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pagesSæt gang i din udvikling 
og få fornyet energi 
efter Corona og COVD19

Uddannelse til minkavlere 

I ønsket om at hjælpe minkavlerne, har vi sammen med tidligere minkavlere, Lars Sørensen, L.J. Sørensen A/S og Henning Christensen, som også er formand for Fyn og Sydjyllands Pelsdyrsavlerforening, undersøgt hvilke traditionelle offentlige tilbud, der udbydes. Efter en nøje gennemgang af muligheder for ledige, oplevede vi ikke, at der var tilbud, der matchede konkrete behov og ønsker.

Vi har derfor undersøgt, hvordan HUMI kan understøtte de tidligere minkavlere med uddannelse på såvel det menneskelige og det personlige, som det arbejdsmæssige plan. Resultatet  er et uddannelsesforløb baseret på kommunikation og personlig indsigt. Udgangspunktet er at sikre et fundament for de tidligere minkavlere til dels at se nye veje og muligheder gennem NLP og Emotionel Intelligens og dels at få den nødvendige viden, indsigt, værktøjer og mod, til at handle ud fra det de oplever, som det rigtige for dem lige nu og fremadrettet.   

Under designforløbet, har det været vigtigt at sammensætte en uddannelse, der passer til de tidligere minkavlere og deres hverdag og som bygger videre på den indsigt og viden, som de allerede har og som de fremadrettet kan bruge, hvad enten deres nye vej fortsat bliver som selvstændig, medarbejdere eller noget helt andet.

Gense optagelsen fra det første virtuelle inspirationsmøde 
den 9. april 2021 med mere end 100 tilmeldte minkavlere.

NÆSTE GRATIS online møde - fredag den 23. april 2021 kl. 15.00 - 16.00

Deltag i virtuelt inspirationsmøde og få fornyet energi

Få input til hvordan du kommer godt videre

Oplev bl.a. Per Poulsen, som er tidligere leder og HR personaleudviklingschef i A. P. Møller Gruppen og ejer af HUMI. Per har mere end 25 års erfaring med udvikling af  mennesker og organisationer, baseret på Emotionel Intelligens og NLP.

Per vil motivere og inspirere til ”hvordan man bedst kommer gennem en krise”.

Se programmet og indlægsholderne her

Tilmeld dig arrangementet

Opbygning af uddannelsen

Uddannelsen er bygget op i 3 niveauer, der kan gennemføres én ad gangen - eller tages samlet. Uddannelserne tilbydes alle tidligere minkavlere og ansatte i branchen

  • Holdene vil være reserveret til jer og jeres branche
  • Uddannelserne vil understøtte jer individuelt og sammen, som team
  • Du vil blive tilbudt at være med i et netværk efterfølgende
Læs mere om de forskellige uddannelser
EI-NLP uddannelser
Billede fra anden uddannelsesforløb 

Læs, hvordan uddannelse i EI-NLP har udviklet ledere og medarbejdere

Ebbe Bernth, Direktør Rask&Rum, Regionsdirektør BNI

Det var ikke fordi, at jeg var dårlig til at kommunikere, men jeg kunne godt blive bedre. Grundlæggende ønskede jeg at få redskaber og viden til at kommunikere bedre og mere konkret, så begge parter får noget ud af det.”

Læs artiklen
Jan Pedersen, Håndværker, Vandcenter Syd

"Forløbet har været stort for mig. Normalt når vi håndværkere uddanner os, handler det om at styrke vores faglighed som vi bruger 5 dage, 37 timer om ugen. Det jeg har lært på uddannelsen, bruger jeg 24/7."

Læs artiklen 

HUMI

Vi  udvikler mennesker baseret på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram