Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Tilbage til kurser og uddannelser

Vitaliserende Kommunikation
2 dages kursus

Få en grundlæggende indsigt i mennesker og hvordan vi fungerer.

Som et samlet hold vil I få mulighed for at afdække styrker og udviklingspotentiale og samtidig opnå kompetencer til effektivt at læse og kommunikere med kropssprog samt indsigt og forståelse af egen og andres kommunikation.

Undervisningsrammen for de 2 dage er udviklet til at skabe mest mulig læring for dig med en høj grad af deltageraktivitet og interaktion. 

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Kontakt@HUMI.dk
31 17 87 97

Stærkere medarbejdere

Den enkelte medarbejder oplever at få mere selvindsigt, flere værktøjer til at håndtere de forskellige opgaver og situationer i hverdagen og samtidig en stærkere positiv påvirkningskraft, af sig selv og videre ud til kollegerne.

Stærkere kollegaskab

Summen af medarbejdernes forstærkede ressourcer og deres nye relationskompetencer styrker deres fællesskab i hverdagen med oplevelser af fornyet energi , arbejdsglæde og trivsel.

Læs mere om uddannelsen

De 2 dage er bygget op omkring 4 temaer:
  • Menneskelig indsigt og psykolog
  • Opbygning af tillid og tillidsbroer
  • Nærværende positiv påvirkning
  • Aktivering af kollegaressourcer
Uddannelsen er tilrettelagt med 1/3 i plenum og 2/3 gruppeøvelser, hvor deltagerne løbende får sparring og feedback fra underviser og de øvrige deltagere. 
Deltagerne modtager et  kursusbevis efter dag 2.
Kr. 3.750 ekskl. moms pr. deltager v/ 16 personer.

I prisen er inkluderet undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning.

Der er start ved hele hold á 16 deltagere.

Begge dage kl. 08.00 - 16.00

Sted:
Undervisningen kan enten finde sted på Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense eller ude i den enkelte virksomhed.

Gruppeøvelser:
Alle øvelser er designet til at træne med kolleger hvilket giver deltagerne god mulighed for at prøve øvelser og læring af i praksis.

Derudover udleveres en række træningsøvelser, som deltagerne kan træne mellem dag 1 og dag 2 og efter endt uddannelsesforløb.

Alle præsentationer, faciliterede dialoger, øvelser og praksis sparringer arbejder gennem emotionel intelligens med ekstra læringsdybde. Dette sikrer en højere grad af reel praksisanvendelse i umiddelbar forlængelse af dag 1 og som styrkes efter dag 2.

Per Poulsen har som tidligere HR personaleudviklingschef i A. P. Møller Gruppen, og ejer af HUMI stor erfaring med udvikling af mennesker og organisationer baseret på Emotionel Intelligens og NLP. Per er specialist i emotionel intelligens og NLP med mere end 30 års erfaring og anses i dag som en af de førende eksperter indenfor praktisk anvendt Emotionel Intelligens og benytter størsteparten af sin tid på at facilitere, undervise og rådgive ledere i erhvervslivet samt offentlige organisationer.

Derudover har Per coachet ledere, medarbejdere og privatpersoner med mere end 3000 coachingsessioner.
Per Poulsen, Uddannelsesansvarlig og underviser
Melanie Claire Jørgensen
Kommunikatonsansvarlig og underviser

HOLDSTART

Kører med hele hold á 16 personer

    Kontakt os for yderligere info.  
starchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram