Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Anja Pedersen, Odense

Angst efter røveri

Jeg er gift og mor til en dreng og en pige. Jeg oplevede i 2006, sammen med mine børn, et væbnet røveri i en bank. Efterfølgende fik jeg af banken tilbudt behandlinger ved en af Danmarks bedste psykologer. De behandlinger ændrede ikke noget ved, at jeg ikke turde sætte mine ben i en bank.

Efter 14 måneder var det blevet så irriterende for familiens hverdag, og samtidig var jeg bange for, at mine børn ville ”arve” min angst. Jeg kontaktede Per fra HUMI for at høre om deres metode. Jeg havde tillid til ham og metoden, så vi aftalte en session. Efterfølgende uge besøgte jeg den samme bank og det med mine børn… uden problemer!

Så en session var alt hvad der skulle til for at jeg kunne komme på ret køl igen.

HUMI

Vi  udvikler mennesker baseret på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram