Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

GDPR & Privatlivspolitik

Vi værner om DIN SIKKERHED!

Grundet den nye persondataforordning der trådte i kraft 25. maj 2018 har vi opdateret vores privatlivspolitik. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan dine personoplysninger er opbevaret og beskyttet.

Indledning

Flere af vores kunder vælger HUMI fordi de ikke vil risikere at blive registreret i forskellige systemer i forhold til deres interesser, psykiske eller fysiske udfordringer. Alle kunder skal med sikkerhed vide sig sikre på, at det arbejde de foretager i samarbejde med HUMI er helt fortroligt. Ovenstående har gjort, at HUMI siden grundlæggelsen i 2006 har betragtet privatslivspolitikken som både en vigtig del af og samtidig en grundpille i vores eksistensberettigelse. Derfor har vi i HUMI gennem tiden forpligtet os til at beskytte dine personlige oplysninger. En beskyttelse som vi tager meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at du som kunde har fuld tillid til HUMI og vores ønske med denne privatlivspolitik er at sikre dig fuld gennemsigtighed i forhold til de oplysninger vi får fra dig, og hvordan vi bruger og beskytter de oplysninger.

Privatlivspolitikken indeholder følgende afsnit:

 • Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

 • Hvilke personoplysninger beder vi dig om?

 • Hvordan opbevarer og beskytter vi dine personoplysninger?

 • Hvem deler vi dine personoplysninger med?

 • Hvordan er du beskyttet og hvad er dine rettigheder?

 • Hvordan overholder vi den nye persondataforordning?

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Når du kontakter HUMI kan dine personoplysninger blive brugt til følgende formål:

 • Til at udføre de tjenester, du har bedt om i forbindelse med tilmelding til uddannelser, kurser, nyhedsbrev, etc. eller direkte køb.

 • Som mulighed for at kontakte dig i tilfælde af ændringer eller aflysning af uddannelser, kurser, foredrag etc. eller såfremt du har anvendt vores online kontaktformular, bruger vi dine oplysninger til at komme i kontakt med dig som ønsket.

 • Til verifikation af kredit- eller andre betalingskort bruger vi dine betalingsoplysninger til fakturering/betaling.

 • Til at styrke vores forhold til dig som vores kunde og efterleve vores mål om at forbedre vores ydelser/tjenester og din oplevelse af HUMI.

 • Kontakte dig på mail eller telefon for at dele viden og evaluere din oplevelse. Du kan til enhver tid tilmelde og fravælge denne mulighed ved at sende en mail til admin@HUMI.dk

 • De personoplysninger, vi har fået af /om dig, kan blive brugt til at orientere dig om arrangementer, kampagner, særtilbud og andre informationer om vores tjenester (direkte markedsføring), som vi har vurderet kunne være af interesse for dig. Disse informationer vil blive givet i overensstemmelse med gældende lov. Du kan til enhver tid tilmelde og fravælge denne mulighed ved at sende en mail til admin@HUMI.dk og du kan også afmelde direkte på det link, der er indsat i markedsføringen.

Følsomme oplysninger:

 • Ved coachingsessioner bruges de oplysninger du vælger at dele som baggrundsviden for den enkelte coach i forhold til din specifikke situation. Det er for at sikre, at du får den bedste hjælp og vejledning, og på den kortest mulige tid når dit mål med din coaching i HUMI. Dine oplysninger sikrer endvidere, at såfremt du på et senere tidspunkt kontakter HUMI for coaching, at den enkelte coach hurtigt kan sætte sig ind i din situation, uden at du behøver at genfortælle hele din situation/oplevelse fra tidligere. Det giver mulighed for at hjælpe dig hurtigere og mere effektivt.

Vi beholder dine personoplysninger for at opfylde det formål, de behandles for jf. ovenstående. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke personlysninger vi har indsamlet – og bede om at få dine personoplysninger slettet.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

De personoplysninger vi beder dig om, afhænger af hvilken ydelse du ønsker. Ved tilmelding til ydelser online, som f.eks. tilmelding til nyhedsbrev, kurser, uddannelser, introduktionskurser, events og foredrag beder vi dig om oplysninger som dit navn, din e-mail og dit telefonnummer. Ved tilmelding til uddannelser og kurser beder vi dig også om bopælsadresse og/eller din virksomhedsadresse, navn på kontaktperson i din virksomhed, herunder faktureringsmail. Overordnet indsamler vi oplysninger i følgende kategorier:

 • Navn, hjemmeadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kredit-/betalingskort eller andre betalingsoplysninger

 • Oplysninger om dine køb fra vores website

 • De meddelelser, du udveksler med os via e-mails, website, opkald og de sociale medier

Følsomme oplysninger:

 • De oplysninger du videregiver til os ved opstart af et coachingforløb i forhold til den udfordring/ det problem du oplever.

Hvordan opbevarer vi dine personoplysninger?

Personoplysninger der vedrører tilmelding til uddannelser, kurser, foredrag, events m.m. – registreres hos vores valgte leverandør til varetagelse af ordre og fakturahåndtering. Ligeledes registreres alle tilmeldinger hos vores IT udbyder. Alle personoplysninger er gemt online, via en kontaktgruppe oprettet med det formål, at sikre fuld beskyttelse af dine oplysninger. Adgang til alle personoplysninger kræver login – og de følsomme oplysninger indsamlet kræver ekstra rettigheder og login for adgang. Alle vores leverandører (som databehandlere) har de tekniske og operationelle sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af dine personoplysninger i overensstemmelse med den nye persondataforordning.

Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Dine persondata deles ikke med tredjepart. Det er udelukkende HUMI og kun udvalgte relevante medarbejdere i HUMI, der har adgang til dine personoplysninger. For følsomme personoplysninger er det udelukkende den/de ansvarlige med rolle som coach/konsulent i HUMI der har rettigheder og login adgang. Den dataansvarlige i HUMI har adgang til login systemet udelukkende for at sikre og teste sikkerheden af systemet. De valgte eksterne leverandører (databehandlere) har udelukkende adgang til personoplysninger i forhold til at datasikre og beskytte de gældende oplysninger. Databehandlere har ikke adgang til de følsomme personoplysninger. Såfremt der sker deling af personoplysninger til tredjepart sker det udelukkende efter godkendelse og accept af dig.

Hvordan er du beskyttet og hvad er dine rettigheder?

Du kan altid:

 • Anmode om oplysning om, hvilke personoplysninger vi har om dig.

 • Anmode om adgang til dine personoplysninger. Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personoplysninger vi har om dig.

 • Anmode om korrektion af personoplysninger.

 • Anmode om sletning af dine personoplysninger.

 • Gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse, hvis vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og du ikke ønsker dette.

 • Trække samtykke tilbage. Har du tidligere givet dit samtykke til indsamling, behandling og overførsel af dine personoplysninger til et bestemt formål, har du til enhver tid, ret til at trække dit samtykke tilbage for den pågældende behandling.

Har du spørgsmål til hvilke personoplysninger vi har om dig, kan du kontakte dataansvarlig i HUMI – det er Melanie Claire Jørgensen på mj@HUMI.dk.  Vi vil her anmode dig om specifikke oplysninger, for med sikkerhed at bekræfte din identitet, og dermed sikre din ret til at få adgang til oplysningerne. Det er for at sikre, at personoplysninger heller ikke her kan blive videregivet til nogen, der ikke har ret til at modtage dem.

Hvordan overholder vi den nye persondataforordning?

HUMI har udpeget en dataansvarlig i HUMI, der har til opgave løbende:

 • At sikre og teste sikkerheden

 • Tildele og annullere adgangstilladelser til de ansatte i HUMI

 • At sikre, at alle ansatte i HUMI har læst, accepteret og underskrevet fortrolighedspolitikken

 • At sikre, at alle ansatte i HUMI efterlever fortrolighedspolitikken

 • Løbende at optimere og sikre fortrolighedspolitikken

I HUMI vil den nye persondataforordning (GDPR) løbende blive udviklet og optimeret. Det betyder, at den nuværende fortrolighedspolitik eventuelt vil blive justeret. Eventuelle ændringer i fortrolighedspolitikken vil blive meddelt enten via e-mail eller en meddelelse på vores website.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram