Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

NLP & EI
UDDANNELSE 

- DIN VEJ TIL DIT POTENTIALE. 
En uddannelse eller et kursus i NLP og emotionel intelligens er til dig der ønsker power, at udvikle dine kommunikative evner, at få en dyb indsigt i den menneskelige adfærd, at forstå dig selv og dine relationer og mulighed for at skabe de ændringer  du ønsker i dit liv
Kontakt os  for sparring
NLP uddannelser

Find din uddannelse

NLP - Personlig Kommunikation

En 4 dages uddannelse til dig, der ønsker at styrke dine personlige kompetencer og dit personlige lederskab gennem indsigt i mennesker, i dig selv og din evne til at påvirke og skabe stærke relationer.
Læs mere >  

NLP - Business Practitioner

Denne 12 dages uddannelse giver dig nogle af de stærkeste værktøjer og indsigter til personlig udvikling og du lærer hvordan du opnår personlig succes - på jobbet og privat.
Læs mere >

NLP - Master Practitioner

Master Practitioner uddannelsen er til dig, der ønsker at løfte dine faglige og personlige kompetencer til et højere niveau efter din Business Practitioner. Integrationen og effektiviteten vil styrkes markant
Læs mere >

Find dit kursus 

Alle vores kurser kan tages individuelt og kan kombineres så du kan designe din egen læringsrejse 

Menneskelig indsigt og anvendt psykologi

Dette kursus giver dig det stærkeste fundament af menneskelig indsigt til at påvirke dig selv og andre effektivt med udgangspunkt i NLP og emotionel intelligens.
Læs mere >

Personlig påvirkning og kommunikation

Dette kursus løfter din personlige påvirkning af både dig selv og andre og du lærer at bruge dit kropssprog og tonation til at kommunikere mere præcist og effektivt
Læs mere >

Avanceret spørgeteknik - power kommunikation

På dette kursus lærer du effektivt at undersøge komplekse kommunikationsformer, minimere misforståelser og styrke din power i relationen med andre.
Læs mere >

Emotionel Intelligens - den vigtigste kompetence   

Dette kursus giver dig det stærkeste fundament af menneskelig indsigt til at påvirke dig selv og andre effektivt med udgangspunkt i NLP og emotionel intelligens.
Læs mere >

Positiv fremtid - coaching værktøjer   

På dette kursus vil du lære effektive coaching værktøjer og arbejde med den livsvitaliserende energi, der ligger i at skabe en positiv fremtid. Du vil lære tre effektive coachingværktøjer
Læs mere >

Frisætning af ressourcer - coaching værktøjer   

På dette kursus lærer du, hvordan du kan løse konflikter ved at gøre den til indsigt og læring. Det frisætte mange ressourcer i dig selv og i andre mennesker. 
Læs mere >

Kombination af NLP og Emotionel intelligens

Forskning konstaterer at emotionel intelligens er den intelligensform, der har størst indflydelse på din succes i livet. Emotionel Intelligens kan ses som en række evner og kompetencer indenfor selvindsigt, selvkontrol og empati, der styrker din forståelse af dig selv og andre.  

Uddannelsesansvarlige er en af Danmarks førende eksperter inden for emotionel Intelligens og NLP og alle undervisere er uddannet på Master niveau.
En investering i det gode liv. Jeg har deltaget i et fantastisk forløb på NLP Business Practitioner og kan bestemt anbefale det. Den giver en enestående forståelse af vores adfærd som mennesker, hvorfor vi reagerer som vi gør, og ikke mindst en indsigt i hvorfor vores kommunikation ikke altid virker som ønsket.
- Torben Olsson, Svendborg

Dit udbytte:

For at skabe den bedste og mest optimale læring, har vi sammensat uddannelser og kurser, der kombinerer teoretisk viden med praktisk 'hands-on' oplevelser med øvelser og opgaver i grupper. 

På alle vores forløb er der en høj grad af deltageraktivitet og du vil i løbet af dit kursus eller uddannelse modtage sparring og feedback fra dine medkursister samt undervisere.

Uddannelse til NLP Coach

Ønsker du selv at arbejde som NLP coach kan du kombinere en Business Practitioner med et specialeforløb indenfor coaching. 

Specialeforløb

Du kan vælge specialeforløb indenfor flere retninger. I tilvalget af speciale vil du have en mentorcoach tilknyttet. 

Mentorcoachen vil sparre og coache dig imellem de 6 moduler på Business Practitioner forløbet. Køb af specialeforløb er kr. 9.995 + moms + prisen for den valgte uddannelse og indeholder b.la. 5 sparrings/ coachingsessioner. 

Virksomhedstilpasset forløb 

Er I flere fra en virksomhed eller en organisation, som har brug for samme kompetenceløft, 
så kontakt os, så designer vi det helt rigtige kursus til jer. 
2 dages Vitaliserende Kommunikation >    
Skab en magnetisk kultur
Den udvikling jeg har været igennem, har været så tydelig for min teamleder, at han ikke er i tvivl om, at min fortsatte udvikling, er en gevinst for virksomheden.
- Jan Pedersen, Vandcenter Syd
Læs Jans møde med NLP 

Er personlig udvikling for dig?

Tag HUMI's Personudviklingstype-test og bliv klogere på dig selv og din udviklingstype .
    Start PU test    
Tager ca. 10 minutter at udfylde
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram