Mit login
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

NLP uddannelse - din vej til at løfte dit potentiale

Deltag i vores inspirationsaften
GRATIS  at deltage
Næste gang 24. oktober i Odense
Find ud af om NLP og 
Emotionel Intelligens er noget for dig!

Styrk din kommunikation og gennemslagskraft med en NLP uddannelse 

NLP uddannelse

En NLP uddannelse er til dig der ønsker power, udvikling af dine kommunikationsevner og et springbræt til personlig succes.

NLP uddannelsen giver dig indsigt, metoder og værktøjer til skabe de ændringer du ønsker i dit liv og blive mere effektiv i dine personlige- og professionelle netværk. NLP er en effektiv måde til personlig udvikling, hvor du lærer at strukturere dine tankemønstre og handlinger lige så vel som at håndtere og positivt påvirke dine relationer og deres tanker og handlinger. En NLP uddannelse er en af de stærkeste kommunikations- uddannelser på markedet. 

Alle vores uddannelser kombinerer NLP med Emotionel Intelligens (En persons evne til at identificere og håndtere egne og andres følelser). Via indsigt i dig selv, lærer du at kommunikere tydeligt, troværdigt, med gennemslagskraft og succes for øje. Med en uddannelse i NLP får du effektive kommunikationsværktøjer der skaber vedvarende forandringer for dig og dine relationer. 

Alle kan bruge NLP i hverdagen, uagtet om du er socialrådgiver, sportsudøver, i patient- og personpleje eller har din daglige gang i erhvervslivet. Det kan være, at du f.eks. gerne vil styrke dit lederskab, din evne til at 'gå på scenen' og præstere, blive bedre til at håndtere konflikter eller generere mere selvværd og selvtillid i hverdagen. NLP kan også benyttes i tilfælde af, at du har en adfærd eller en dårlig vane, som hæmmer dig i din hverdag, som du derfor ønsker at ændre.

NLP coach

Ønsker du selv at arbejde som NLP coach (f.eks. i erhvervslivet), kan du kombinere en Business Practitioner med et specialeforløb indenfor coaching. 

Du kan tage en NLP uddannelse (Business Practitioner), som er 12 dage fordelt på 6 moduler  (1 modul = fysisk fremmøde i 2 dage) over 5-6 måneder. Du kan også starte med 4 dage (Personlig Kommunikation) som er grundlæggende NLP og derefter fortsætte din udvikling med yderligere kursusdage.
Du kan vælge specialeforløb indenfor flere retninger. I tilvalget af speciale vil du have en mentorcoach tilknyttet. Mentorcoachen vil sparre og coache dig imellem de 6 moduler på Business Practitioner forløbet.  Køb af specialeforløb er kr. 9.995 + moms og indeholder b.la. 5 sparrings/coachingsessioner m.m.
Coaching, privatperson og virksomhed

Kombination af NLP og Emotionel Intelligens 

Som de eneste i Danmark kombinerer HUMI NLP med Emotionel Intelligens. Alle vores uddannelser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. For at skabe den bedste og mest optimale læring, har vi, hos HUMI, sammensat en uddannelse der kombinerer teoretisk viden (f.eks. modeller og tekst) med praktisk 'hands-on' oplevelser, som f.eks. består af øvelser og opgaver i grupper. 

Sparring til valg af NLP uddannelse?

Ring for sparring omkring valg af uddannelse og muligheder for finansiering.
Ring til os 22 16 12 00

Hvad er en NLP uddannelse?

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er, i sin enkelthed, læren om, hvordan vi skaber succes i livet gennem en dybere forståelse af, hvordan vi fungerer som mennesker. NLP har fokus på vores adfærd, tanker og handlinger samt hvordan de både kan styrke og udfordre os på jobbet og privat.

Med en NLP uddannelse vil du gennem 6 moduler (1 modul = fysisk fremmøde i 2 dage) opnå kompetencer indenfor:
  • Indsigt i- og forståelse af mennesker
  • Udvidet spørgeteknik
  • Involverende og engagerende formidling
  • Forståelse og afdækning af persontyper
  • Konkretisering og afklaring af mål og motivation
  • Dialog værktøjer til at styrke eller ændre adfærd
  • Værktøjer til kommunikative forandringer
  • Værktøjer til håndtering af konflikter
  • Motivation, inspiration og ledelse
Læs mere om NLP

Find den NLP uddannelse, der passer til dig

NLP uddannelser med Emotionel Intelligens

Personlig Kommunikation
4 dage

Grundlæggende indsigt i mennesker og hvordan vi fungerer, samt værktøjer og viden til at skabe success i din kommunikation, i din gennemslagskraft og i dine relationer.
Pris: 9.200 kr.
Læs mere >>

NLP uddannelser med Emotionel Intelligens

Business Practitioner
12 dage

Gennem en kombination af praktisk anvendt Emotionel intelligens og værktøjerne fra NLP, vil du opnå et stærkt kommunikationsfagligt og menneskeligt fundament.
Pris: 20.900 kr.

NLP uddannelser med Emotionel Intelligens

Master Practitioner 
12 dage

Med en Master uddannelse fuldfører du din EI-NLP uddannelse på højeste niveau, så du har alle NLP værktøjer og alle Emotionel intelligens færdighederne med dig.
Pris: 24.900 kr.
Læs mere >>
Krav om gennemført Business Practitioner

NLP uddannelser med Emotionel Intelligens

Life Excellence
10 dage

Life Excellence er rammen, sparringen og fællesskabet, der gør det lettere for dig at styrke og målrette dit fokus hele vejen igennem forløbet.
Pris: 24.500 kr.
Læs mere >>
Krav om gennemført Master Practitioner

Deltag i vores 
gratis inspirationsaften

Find ud af om EI-NLP er noget for dig!

Næste gang 24. oktober 
I Odense
Tilmeld >>
Læs mere >>

Er personlig udvikling for dig?

Tag HUMI's Personudviklingstype-test og bliv klogere på dig selv og din udviklingstype - testen er GRATIS  
Testen er gratis i august
Start PU test
Tager ca. 10 minutter at udfylde

Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage spændende artikler og nyt fra HUMI direkte i din mailboks? 
Så tilmeld dig her. 
Din e-mail:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram