Mit login
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

NLP uddannelse - din vej til at løfte dit potentiale

Inspirationsaften
GRATIS  at deltage
Tilmeld 6. februar i Odense

Styrk din kommunikation og gennemslagskraft med en NLP uddannelse 

NLP uddannelse

En NLP uddannelse er til dig der ønsker power, udvikling af dine kommunikations evner og et springbræt til personlig succes. NLP uddannelsen giver dig indsigt, metoder og værktøjer til skabe de ændringer du ønsker i dit liv og blive mere effektiv i dine personlige- og professionelle netværk. NLP er en effektiv måde til personlig udvikling, hvor du lærer at strukturere dine tankemønstre og handlinger lige så vel som at håndtere og positivt påvirke dine relationer og deres tanker og handlinger. En NLP uddannelse er en af de stærkeste kommunikations- uddannelser på markedet. 

Alle vores uddannelser kombinerer NLP med Emotionel Intelligens (En persons evne til at identificere og håndtere egne og andres følelser). Via indsigt i dig selv, lærer du at kommunikere tydeligt, troværdigt, med gennemslagskraft og succes for øje. 

NLP giver dig en dyb menneskelig indsigt

Med en uddannelse i NLP får du effektive kommunikationsværktøjer der skaber vedvarende forandringer for dig og dine relationer. 

Alle kan bruge NLP i hverdagen, uagtet om du er socialrådgiver, sportsudøver, i patient- og personpleje eller har din daglige gang i erhvervslivet. Det kan være, at du f.eks. gerne vil styrke dit lederskab, din evne til at 'gå på scenen' og præstere, blive bedre til at håndtere konflikter eller generere mere selvværd og selvtillid i hverdagen. NLP kan også benyttes i tilfælde af, at du har en adfærd eller en dårlig vane, som hæmmer dig i din hverdag, som du derfor ønsker at ændre.

Find den NLP uddannelse, der passer til dig 

NLP uddannelser med Emotionel Intelligens

Personlig Kommunikation

4 dages uddannelsesforløb

Grundlæggende indsigt i mennesker og hvordan vi fungerer, samt værktøjer og viden til at skabe success i din kommunikation, i din gennemslagskraft og i dine relationer.
Næste holdopstart
6. marts 2023

NLP uddannelser med Emotionel Intelligens

Business Practitioner

12 dages uddannelsesforløb

Gennem en kombination af praktisk anvendt Emotionel intelligens og værktøjerne fra NLP, vil du opnå et stærkt kommunikationsfagligt og menneskeligt fundament.
Næste holdopstart
6. marts 2023

NLP uddannelser med Emotionel Intelligens

Master Practitioner

12 dages uddannelsesforløb

Krav om gennemført Business Practitioner
Med en Master uddannelse fuldfører du din EI-NLP uddannelse på højeste niveau, så du har alle NLP værktøjer og alle Emotionel intelligens færdighederne med dig.
Næste holdopstart
21. august 2023

Deltag i vores inspirationsaften

Find ud af om NLP og emotinel intelligens er noget for dig!

Næste gang 6. februar 2023 
I Odense

Hvad er NLP og en NLP uddannelse?

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er, i sin enkelthed, læren om, hvordan vi skaber succes i livet gennem en dybere forståelse af, hvordan vi fungerer som mennesker. NLP har fokus på vores adfærd, tanker og handlinger samt hvordan de både kan styrke og udfordre os på jobbet og privat.
Læs mere >>

Dit udbytte af en NLP uddannelse

  • Stærkere kommunikationsevner
  • Stærkere personlig power og lederskab
  • En dybere forståelse af mennesker og den menneskelige adfærd
  • Bedre selvværd og selvtillid
  • Mere styrke og energi
  • Lettere ved at håndtere konflikter og svære situationer
  • Styrket faglighed gennem personlig udvikling

Kombination af NLP og Emotionel Intelligens 

Som de eneste i Danmark kombinerer vi NLP med Emotionel Intelligens. 

Alle vores uddannelser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. For at skabe den bedste og mest optimale læring, har vi, hos HUMI, sammensat en uddannelse der kombinerer teoretisk viden (f.eks. modeller og tekst) med praktisk 'hands-on' oplevelser, som f.eks. består af øvelser og opgaver i grupper. 

En NLP uddannelse er også til dig, der gerne vil arbejde som coach 

NLP coach

Ønsker du selv at arbejde som NLP coach kan du kombinere en Business Practitioner med et specialeforløb indenfor coaching. 

Du kan tage en NLP uddannelse (Business Practitioner), som er 12 dage fordelt på 6 moduler  (1 modul = fysisk fremmøde i 2 dage) over 5-6 måneder. Du kan også starte med 4 dage (Personlig Kommunikation) som er grundlæggende NLP og derefter fortsætte din udvikling med yderligere kursusdage.
Du kan vælge specialeforløb indenfor flere retninger. I tilvalget af speciale vil du have en mentorcoach tilknyttet. Mentorcoachen vil sparre og coache dig imellem de 6 moduler på Business Practitioner forløbet. 
Køb af specialeforløb er kr. 9.995 + moms og indeholder b.la. 5 sparrings/coachingsessioner. 

2/3 af dem der tager en NLP uddannelse arbejder ikke som coach!

Sparring til valg af NLP uddannelse?

Ring for sparring omkring valg af uddannelse og muligheder for finansiering.
Ring til os 22161200

NLP uddannelser med Emotionel Intelligens

Life Excellence

10 dages uddannelsesforløb

Krav om gennemført Master Practitioner
Life Excellence er rammen, sparringen og fællesskabet, der gør det lettere for dig at styrke og målrette dit fokus hele vejen igennem forløbet.
Læs mere >>

Er personlig udvikling for dig?

Tag HUMI's Personudviklingstype-test og bliv klogere på dig selv og din udviklingstype - testen er GRATIS  
Testen er gratis resten af 2022
Start PU test
Tager ca. 10 minutter at udfylde
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram