Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

En håndværkers oplevelse af en EI-NLP Business Practitioner uddannelse

Af Jan Pedersen

Forløbet har været kæmpe stort for mig. Normalt når vi håndværkere uddanner os, handler det om at styrke vores faglighed som vi bruger 5 dage, 37 timer om ugen. Uddannelsen i NLP har givet mig så meget mere, både på jobbet og privat. Det jeg har lært på uddannelsen, bruger jeg 24/7 – og det er mærkbart!”. 

For Jan har mødet med NLP betydet markante ændringer i hans liv. 

Jan udtaler; 

”I mit arbejde oplever jeg, at der er faldet mere ro på, jeg har mere overskud og er mere fokuseret på de opgaver der skal løses. Samtidig er jeg mere opmærksom på mine kolleger og de teams jeg indgår i. Jeg er mere lydhør overfor nye løsninger og andre måder at se verden på.” 

På ledelsesniveau, er der også lagt mærke til den nye Jan. 

Jan fortæller; 

Min teamleder oplever, at det har været værdifuldt, at have mig på uddannelsen. Den ro og det overblik min teamleder oplever hos mig nu, i forhold til tidligere, er mærkbart. Han oplever, at jeg er mere nærværende og spørger mere ind til kunderne og jeg afdækker kundens ønsker og behov bedre. Min teamleder sagde direkte…. at pengene til uddannelsen er givet rigtig godt ud!”    

Et andet positivt resultat er i samværet med sin familie. Her nævner Jan blandt andet; 

”Min kone fortæller mig, at jeg virker mere glad og mere tilfreds. I forhold til mine børn er jeg endnu mere opmærksom på, at være en god far og en god rollemodel for dem. Jeg har fået en dybere indsigt i mig selv, der betyder, at jeg er endnu mere opmærksom på, hvad jeg giver videre til mine børn, så de kan få den bedste start på livet.” 

For Jan personligt, har rejsen med NLP og Emotionel Intelligens sat sine tydelige spor. 

”Siden jeg var barn, har jeg haft svært ved at falde i søvn og ofte ligget vågen i flere timer. Allerede efter første modul, oplevede jeg, at sove meget bedre – og det har jeg kunnet lige siden. Med værktøjer fra Emotionel Intelligens og forståelsen fra NLP, kunne jeg lukke ned for mine tanker. Utroligt, at noget man har bøvlet med hele livet, pludselig kan ændres. Tidligere ville jeg nok ikke tro, at det var muligt.” 

Jans rejse fortsætter med godkendelse af en NLP Master uddannelse. Det er en glad Jan der udtaler; 

Den udvikling jeg har været igennem, har været så tydelig for min teamleder, at han ikke er i tvivl om, at min fortsatte udvikling, er en gevinst for virksomheden. Masteren ligger forude og jeg glæder mig.” 

At NLP har påvirket Jans liv, er tydeligt med hans afsluttende kommentar; 

”Siden min uddannelse i NLP, oplever jeg små overskuds eksplosioner i min hverdag…de sker bare og det er så fedt!” 

EI-NLP uddannelser
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram