Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

REIKI 1 
WEEKEND KURSUS

REIKI ER UNIVERSIEL LIVSENERGI, SOM HJÆLPER DIN KROP, DIT SIND OG ÅND TIL BALANCE. 
   Tilmeld kurset  
WEEKEND KURSUS
23. - 25. august 2024 i ODENSE
Kurset afvikles ved min. 5 deltagere 
PRIS
2.500 DKR ekskl. moms

VARIGHED
Fredag    kl. 19.00 - 22.00
Lør+søn kl. 09.30 - 16.30
The/kaffe/vand/snacks er tilgængeligt

Løft din livsenergi i dig selv og andre

Med et Reiki 1 kursus lærer du at bruge Reiki til at heale dig selv og andre. Hvis du healer dig selv dagligt, vil du opdage, at Reiki også er en personlig og spirituel udviklingsvej, som øger bevidstheden om dig selv, din måde at være i verden på, og dine relationer til andre mennesker.

Reiki styrker dig til at træffe kærlige valg, som igen giver glæde og positiv respons fra omverdenen. Reiki kan afhjælpe fx stress-tilstande og ængstelighed men kan også smertelindre fysiske symptomer og i nogle tilfælde helt fjerne dem. Reiki virker altid der, hvor man har mest brug for det. 

Med Reiki vil du typisk opleve større indre ro, mere overskud i hverdagen og større klarhed ved livets store og små udfordringer.
Reiki skaber balance i dig, så du kan mærke dig selv og få energi til at udfolde dit potentiale
Signe Mathilde Dalsgård

Hvad er Reiki? 

“Rei” betyder universel og “Ki” betyder livsenergi. Reiki er universel livsenergi. Ved en Reikihealing kanaliserer jeg energien til dig. Reiki styrker både dit sind, din krop og sjæl og efterlader dig med en indre følelse af velvære og harmoni.

På et Reiki 1 kursus vil du lære om:

  • Reiki’s historie
  • At give dig selv og andre Reiki
  • Reiki’s leveregler
  • Du vil modtage de fire initieringer, der gør dig i stand til at videregive energien

Når du først har Reiki vil det flyde i alt, hvad du gør. Derfor er et Reiki 1 kursus også for dig, som har en anden professionel praksis, da Reiki blot vil understøtte det, du allerede praktiserer.

Ved en Reiki-healing ligger man på en briks typisk med tæppe på. Energien formidles via Reiki-healerens hænder, som placeres i bestemte håndpositioner på kroppen. Nogle falder i søvn under behandlingen, andre oplever blot roen indfinde sig, andre igen mærker kulde eller varme. 

Fælles for de fleste er, at de oplever Reiki-healing som en behagelig, mild og tryg behandlingsform, der efterlader en følelse af velvære.

Underviser - Signe Mathilde Dalsgård

Jeg er uddannet Reikimester i den traditionelle form Usui Shiki Ryoho og er medlem af The Reiki Alliance. 
Se mere på https://reikialliance.com/en/default. 

Det er garantien for, at jeg videregiver Reiki i det healingsystem, som blev grundlagt af Dr. Mikao Usui.

Spørgsmål om kurset

  Skriv eller ring til os
Når jeg lægger mig på briksen hos Signe, føler jeg mig tryg og er ikke i tvivl om, at jeg er i kompetente hænder. Signe mærker tydeligt, hvad min krop har brug for. Jeg går derfra med flow i min energi - både i kroppen men også i mit hoved. 
Jeg føler mig set, hørt og mærket hos Signe og kan på mit varmeste anbefale hende.
- Anne Skov
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram