Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HUMI-Podcast

PODCASTS

Ud af angst efter 57 år

Efter 57 år med 3 læger, 2 psykologer, 1 psykiater, masser af behandlinger og kurser. Det var adgang til egne ressourcer og muligheden for selv at kunne vælge. Det stoppede offerrollen og satte Anne-Mette Nielsen fri. Har du spørgsmål til denne podcast, send en SMS til Anne-Mette på 31902252. Så ringer hun dig op:)

Ingeniøren der kiggede i spejlet

Efter i mange år at have hørt om personlig udvikling fra sin kone, uden helt at forstå hvad det egentligt var, valgte Jacob at undersøge det nærmere på en inspirationsaften.

Podcast med Ingeniør Jacob Møller og Per Poulsen

Selvstændig med panikangst

I 25 år har Runi levet med og planlagt alt i forhold til sin panikangst. En periode hvor han prøvede alle de traditionelle måder til at komme af med sin angst. Det var inden han hørte om NLP og Emotionel Intelligens Coaching
Podcast med Runi Hammer og Per Poulsen

Køreskolen CUC Fyn

Marlene deler sine erfaringer med at bruge NLP og Emotionel Intelligens, fra sine uddannelser, for at gøre det lettere for sine elever i køreskolen. 

Podcast med Marlene Nordam og Per Poulsen

Love Butler

Podcast med LOVE Butler og Per Poulsen i en dialog om, hvordan LOVE Butler i deres daglige drift aktivt bruger Emotionel Intelligens og NLP.

Manus Manege

Podcast med Per Poulsen og Manus Manege  i en dialog om lykke og lykkelivet.
Per om emotionel intelligens og lykke
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram