Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bøger og lydbøger

Der giver dig en indsigt i og en dybere forståelse for 
NLP og Emotionel Inteligens og hvordan du kan 
bruge det i dit liv til at skabe de ændringer du ønsker
NY BOG HUMIsapiens - udkommet i september 2023
Denne bog er skabt af 12 inspirerende mennesker designet til at besvare det store spørgsmål: Hvad er menneskelig udvikling, og hvordan kan det berige dit liv?

Gennem autentiske og dybtgående beretninger vil du blive taget med på en rejse, hvor hver enkelt forfatter deler deres oplevelser i forhold til hvordan personlig udvikling har transformeret deres liv. 

Bogen er baseret på virkelige historier, der vil vækker genklang i dit hjerte og sind. Du vil spejle dig i de forskellige beretninger og finde inspiration til måske at tage skridtet til at starte din udvikling.
Få adgang til bogen online - GRATIS
12 personlige oplevelser med NLP og EIAdgang til HUMIsapiens 
Hvis systemt beder om en kode er det HUMI2390 
Bog om praktisk anvendt Emotionel Intelligens. Udkommet i 2022
'Intelligensen' sætter fokus på den emotionelle intelligens og hvilken betydning emotionel intelligens har for vores liv og vores fremtid. 

Gennem case-historier fra coachingsessioner med ledere, medarbejdere og privatpersoner bliver den emotionelle intelligens gjort praktisk anvendelig, koblet til et helt kapitel med værktøjer og øvelser, som læseren kan bruge til at styrke og udvikle sin emotionelle intelligens.
Pris: 189,- + porto (kr. 36,-)
 Køb Intelligensen
Udarbejdet arbejdshæfte til bogen Intelligensen
Download Arbejdshæfte 
Kommende bog om emotionel intelligens og nlp
Indsigten - en introduktion til NLP og emotionel intelligens. Udkommet i 2017

En bog der på en effektiv og involverende måde, giver dig en indsigt i og dybere forståelse for Emotionel Intelligens og NLP.

Bogen ‘Indsigten’ skildrer historien om Peter og hans deltagelse i et introduktionskursus i Emotionel Intelligens og NLP. Du møder Peter og hører om de udfordringer han har med sig selv, sit parforhold, de overbevisninger og den adfærd som han ønsker at ændre, uden konkret, at vide hvordan han skal gøre.

Bogen ‘Indsigten’, er et skøn – fag litterært værk, der kobler faktuel viden fra Emotionel Intelligens og NLP til konkrete hverdags- situationer og udfordringer – privat og på jobbet. Alle eksempler og historier i bogen er fra virkelige oplevelser og erfaringer, modtaget igennem de sidste 10 år fra hundredvis af referencer – anonymiseret og samlet i Peter og de andre personer, som du vil møde igennem bogen.

Pris: 149,- + porto (kr. 36,-)
Bogen er også oversat til engelsk og kan købes via HUMI's hjemmeside og Amazon.com
Køb bogen på danskKøb bogen på engelsk
En enkel introduktion til NLP
Indsigten - som LYDBOG
Indsigten emotionel intelligens og nlp som lydbog
Pris: 149,- du får adgang med det samme!

Særlig sommerpris fra 03.07-17.07 - kr. 99
Køb lydbogen
Jeg vil gerne dele min oplevelse med at læse bogen ’ Indsigten’. I går læste jeg en hel bog, for første gang siden jeg var 11 år. Jeg havde optur over bogen hele vejen igennem og kunne ikke stoppe med at læse. Det er en bog der udover at være let læselig, er enkelt at forstå gennem eksemplerne med deltagerne. Bogen er skrevet på en spændende måde og jeg vil snart læse den igen. Her til morgen vågnede jeg med et stort overskud og var bare glad i låget. Selvom det både var koldt og mandag morgen, afleverede jeg mine børn i skolen med masser af energi og godt humør – det er optur! 

Ole Dyrhøj, Odense
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram