Mit login
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bøger og lydbøger

Bog om praktisk anvendt Emotionel Intelligens. Udkommet i 2022
Pris: 189,- + porto (kr. 36,-)
Kommende bog om emotionel intelligens og nlp
'Intelligensen' sætter fokus på den emotionelle intelligens og hvilken betydning emotionel intelligens har for vores liv og vores fremtid. 

Gennem case-historier fra coachingsessioner med ledere, medarbejdere og privatpersoner bliver den emotionelle intelligens gjort praktisk anvendelig, koblet til et helt kapitel med værktøjer og øvelser, som læseren kan bruge til at styrke og udvikle sin emotionelle intelligens.
 Køb Intelligensen
Udarbejdet arbejdshæfte til bogen Intelligensen
Download Arbejdshæfte 
Arbejdshæfte sammen med bogen.
Download Vejledning 
Vejledning til team/gruppe med bogen.
Indsigten - en introduktion til NLP og emotionel intelligens. Udkommet i 2017
Pris: 149,- + porto (kr. 36,-)
En enkel introduktion til NLP

En bog der på en effektiv og involverende måde, giver dig en indsigt i og dybere forståelse for Emotionel Intelligens og NLP.

Bogen ‘Indsigten’ skildrer historien om Peter og hans deltagelse i et introduktionskursus i Emotionel Intelligens og NLP. Du møder Peter og hører om de udfordringer han har med sig selv, sit parforhold, de overbevisninger og den adfærd som han ønsker at ændre, uden konkret, at vide hvordan han skal gøre.

Bogen ‘Indsigten’, er et skøn – fag litterært værk, der kobler faktuel viden fra Emotionel Intelligens og NLP til konkrete hverdags- situationer og udfordringer – privat og på jobbet. Alle eksempler og historier i bogen er fra virkelige oplevelser og erfaringer, modtaget igennem de sidste 10 år fra hundredvis af referencer – anonymiseret og samlet i Peter og de andre personer, som du vil møde igennem bogen.

Bogen er også oversat til engelsk og kan købes via HUMI's hjemmeside og Amazon.com

Reference om bogen 'Indsigten'

“Jeg vil gerne dele min oplevelse med at læse bogen ’ Indsigten’. I går læste jeg en hel bog, for første gang siden jeg var 11 år. Jeg havde optur over bogen hele vejen igennem og kunne ikke stoppe med at læse. Det er en bog der udover at være let læselig, er enkelt at forstå gennem eksemplerne med deltagerne. Bogen er skrevet på en spændende måde og jeg vil snart læse den igen. Her til morgen vågnede jeg med et stort overskud og var bare glad i låget. Selvom det både var koldt og mandag morgen, afleverede jeg mine børn i skolen med masser af energi og godt humør – det er optur! “

Ole Dyrhøj, Odense
Indsigten - som LYDBOG
Indsigten emotionel intelligens og nlp som lydbog
Pris: 119,-
Lydbogen er til dig der er nysgerrig på, hvordan Emotionel Intelligens og NLP kan styrke dig – privat og på jobbet. Igennem de forskellige kapitler vil du få enkle øvelser og teknikker, som du kan bruge til at ændre din opfattelse, dine overbevisninger og din livsenergi – så du kan og tør mere!

Køb lydbogen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram