Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
NLP OG EMOTIONEL INTELLIGENS

MENNESKELIG INDSIGT 
OG ANVENDT PSYKOLOGI

2 DAGES KURSUS
   Tilmeld kurset  
NÆSTE STARTDATO
2. - 3. oktober 2024 i ODENSE 
PRIS
5.495 DKR ekskl. moms
VARIGHED
2 dage kl. 08.00 - 16.00

Løft din indsigt i dig selv og andre

Igennem kurset får du værktøjer til at forstå, hvordan du som menneske agerer og kommunikerer og hvordan du skaber gode relationer, både med dig selv og andre.

Kurset er designet til at give dig en større tolerance og forståelse for både dig selv, men også for dem, der er anderledes end dig, og det giver et udgangspunkt til at tilpasse din måde at møde andre på, både værdimæssigt og kommunikativt.

Undervisningsrammen for de 2 dage er udviklet til at skabe mest mulig læring for dig med en høj grad af deltageraktivitet og interaktion med feedback og sparring fra såvel undervisere som de andre kursister.

Dit udbytte af kurset:

 • En dyb psykologisk forståelse af mennesker
 • En forståelse af, hvordan du og andre er blevet til dem I er
 • Træning i personlig ledelse ved at skabe god energi i dig selv og andre
 • Indsigt og træning i de mest effektive dele af kommunikationsværktøjskassen
 • Værktøjer til effektiv aflæsning og brug af kropssprog og stemmeføring
 • Læring om kommunikation og mennesketyper gennem sproganalyse
NLP har givet mig mere selvtillid. Det gør at jeg meget mere roligt kan afklare dele af kommunikationen som ikke er helt klar. Samtidig kan jeg bedre scanne dem jeg taler med, og på de små signaler de sender, se om de har forstået mit budskab. Og hvis jeg oplever at de ikke helt har forstået det, kan jeg nu meget lettere supplere med information eller spørgsmål. 
- David Yeadon, Odense

Spørgsmål om valg af kursus

    Skriv eller ring til os

HUMI har siden 2006 certificeret ledere og medarbejdere i NLP og emotionel intelligens  

Alle vores kurser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. For at skabe den bedste og mest optimale læring, kombinerer vores kurser teoretisk viden med praktisk 'hands-on' oplevelser med øvelser og opgaver i grupper. Du vil derudover modtage sparring, feedback og supervision fra såvel undervisere som medkursister.  

Som de eneste i Danmark er vores uddannelser en kombination af NLP og emotionel intelligens og ansvarlig for undervisningen er en af Danmarks førende eksperter inden for praktisk anvendt emotionel intelligens med mere end 30 års erfaring indenfor personlig udvikling.

Mere om kurset

 • Der er holdstart ved min. 12 tilmeldte.
 • Kurset er begge dage fra kl. 08.00 - 16.00 og der er fuld forplejning
 • Kurset er på Business Practitioner niveau og kurset giver ligeledes merit til den internationale certificerede uddannelse - Business Practitioner i NLP og Emotionel Intelligens.
 • Efter de 2 dages kursus vil du modtage et kursusbevis for deltagelse
 • Vores kurser er åbne kurser, hvor kursister deltager på tværs af arbejdsfunktion og fra både offentlige og private organisationer.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram