Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Avanceret spørgeteknik 
- powerkommunikation
2 dages kursus

   Tilmeld kurset her    
NÆSTE STARTDATO
8. - 9. januar 2024 i ODENSE 
PRIS
5.495 DKR ekskl. moms
VARIGHED
2 dage kl. 08.00 - 16.00
Du trænes i enkel og effektiv sproganalyse, som er det fundament, der gør det muligt for dig at blive mester i spørgeteknik.

Du vil samtidig lære effektivt at undersøge komplekse kommunikationsformer, minimer misforståelser og styrke din power i relationen med andre. Derudover lærer du metoder, der sætter dig i stand til at påvirke både på det bevidste plan, men også på det ubevidste plan, det som der ligger bagved vores kommunikation.

Udover spørgeteknik rummer de 2 dage også evnen til at kommunikere til det ubevidste. Det ubevidste er langt stærkere end det bevidste og er den bedste måde at påvirke på med det talte ord.

Undervisningsrammen for de 2 dage er udviklet til at skabe mest mulig læring for dig med en høj grad af deltageraktivitet og interaktion.

Dit udbytte af kurset:

  • En enkel analyseteknik der skaber en hurtig og dyb forståelse af andre og det de siger
  • Avancerede spørgeteknikker så du kan afdække alle niveauer af en given kommunikation effektivt og hensigtsmæssigt
  • At gøre din kommunikation og påvirkning stærkere
  • At blive en stærkere formidler
  • At forstå flere kommunikationsniveauer ved mennesker og i situationer
  • En effektiv tilgang til at udvikle dig selv og andre gennem kommunikationen
  • En evne til at stille de rigtige spørgsmål, der sikrer forståelsen
  • Indsigt i og anvendelse af forskellige spørgsmålstyper
  • At kunne opbygge stærke og tillidsvækkende relationer
  • En evne til at målrette din kommunikation til bestemte persontyper

Gratis informationsaften om vores kurser og uddannelser. 
Kom og hør mere om nogle af de stærkeste værktøjer til at forstå mennesker og vores kommunikation med hinanden.

       Se dato og tilmeld      

HUMI har siden 2006 certificeret ledere og medarbejdere i NLP og emotionel intelligens  

Alle vores kurser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. 

For at skabe den bedste og mest optimale læring, kombinerer vores kurser teoretisk viden med praktisk 'hands-on' oplevelser med øvelser og opgaver i grupper. Du vil derudover modtage sparring, feedback og supervision fra såvel undervisere som medkursister.  

Som de eneste i Danmark er vores uddannelser en kombination af NLP og emotionel intelligens og ansvarlig for undervisningen er en af Danmarks førende eksperter inden for praktisk anvendt emotionel intelligens med mere end 30 års erfaring indenfor personlig udvikling.
NLP har givet mig mere selvtillid. Det gør at jeg meget mere roligt kan afklare dele af kommunikationen som ikke er helt klar. Samtidig kan jeg bedre scanne dem jeg taler med, og på de små signaler de sender, se om de har forstået mit budskab. Og hvis jeg oplever at de ikke helt har forstået det, kan jeg nu meget lettere supplere med information eller spørgsmål. 
- David Yeadon, Odense

Mere om kurset

Kr. 5.495 ekskl. moms.

I prisen er inkluderet undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning.

Der er holdstart ved min. 12 tilmeldte.

Tilmelding:
Ved tilmelding kan du angive om du ønsker at betale direkte med kreditkort, modtage faktura eller via bankoverførsel. Påfør gerne ved tilmelding i kommentarfeltet et evt. EAN nr. Fakturering og betaling skal ske inden uddannelses start.
Kurset er på Business Practitioner niveau og kurset giver ligeledes merit til den internationale certificerede uddannelse - Business Practitioner i NLP og Emotionel Intelligens.
Sted:
Undervisningen finder sted på Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense
Efter de 2 dages kursus vil du modtage et kursusbevis for deltagelse.

Vores kurser henvender sig til ledere, medarbejdere, selvstændige, HR, Coaches m.v. der ønsker en større menneskelig indsigt og forståelse. Det kan være, at du gerne vil styrke dit lederskab, din gennemslagskraft, din evne til at 'gå på scenen' og præstere, at blive bedre til at håndtere konflikter eller generere mere selvværd og selvtillid i hverdagen. Uanset giver vores kurser dig i en dyb indsigt i den menneskelige adfærd og psykologien bag.

Vores kurser er åbne kurser, hvor kursister deltager på tværs af arbejdsfunktion og fra både offentlige og private organisationer.

Kontakt os såfremt der er tale om kursus forløb for en hel afdeling eller et team.
Per Poulsen har som tidligere HR personaleudviklingschef i A. P. Møller Gruppen, og ejer af HUMI stor erfaring med udvikling af mennesker og organisationer baseret på Emotionel Intelligens og NLP. 

Per er specialist i emotionel intelligens og NLP med mere end 30 års erfaring og anses i dag som en af de førende eksperter indenfor praktisk anvendt Emotionel Intelligens og benytter størsteparten af sin tid på at facilitere, undervise og rådgive ledere i erhvervslivet samt offentlige organisationer.

Derudover har Per coachet ledere, medarbejdere og privatpersoner med mere end 3000 coachingsessioner.
Per Poulsen, Uddannelsesansvarlig og underviser
Melanie Claire Jørgensen
Kommunikatonsansvarlig og underviser
starchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram