Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
NLP OG EMOTIONEL INTELLIGENS

PERSONLIG PÅVIRKNING 
OG KOMMUNIKATION

2 DAGES KURSUS
   Tilmeld kurset    
NÆSTE STARTDATO
30. - 31. oktober  2024 i ODENSE 
PRIS
5.495 DKR ekskl. moms
VARIGHED
2 dage kl. 08.00 - 16.00

Styrk dit personlige lederskab gennem kropssprog, tonation og spørgeteknik

På dette kursus arbejdes der med betydningen af kropssprog, tonation og hvilken betydning de har i forhold til den kommunikation du leverer. Samtidig bygges der et fundament med en grundlæggende indsigt i spørgeteknik, der giver en langt større styrke, indsigt og forståelse end traditionel spørgeteknik.

Din evne til at analysere og spørge effektivt vil styrke din kommunikation. Resultatet er øget indsigt og færre misforståelser, hvor du sikrer kvaliteten af kommunikationen. Det giver dig mulighed for kommunikativt at forstå og formidle tydeligt, så andre føler sig forstået og anerkendt. En anerkendelse der skaber tillid til dig og ud i dine relationer. Derudover vil du få værktøjer til at komme ind til sagens kerne og du lære en effektiv metode til konstruktiv feedback.

Undervisningsrammen for de 2 dage er udviklet til at skabe mest mulig læring for dig med en høj grad af deltageraktivitet og interaktion med feedback og sparring fra såvel undervisere som de andre kursister.
NLP Personlig kommunikation kursus

Dit udbytte af kurset:

 • At høre og undersøge de sagte ord og det mellem linjerne
 • At kommunikere så effektivt at andre føler sig hørt og dermed anerkendt
 • At forstå følelsers rolle i kommunikationen og i vores relationer
 • At aflæse, vurdere og håndtere egne og andres følelser i kommunikationen 
 • At tilvælge specifikke og til situationen optimale følelser
 • At skabe en stemning der understøtter det budskab du ønsker at sende 
 • At lære de spørgestrategier, som anvendes til at effektivisere din spørgeteknik
 • At styrke din positive kommunikative påvirkning og effektivitet
Hos HUMI har jeg oplevet et enestående og kompetent nærvær, og jeg har gennem uddannelsesforløbet fået større selvindsigt og teknikker jeg kan bruge i mit liv.
Det er gaven der bliver ved med at give😊
- Jacob Møller, Vejle

Spørgsmål om valg af kursus

    Skriv eller ring til os

HUMI har siden 2006 certificeret ledere og medarbejdere i NLP og emotionel intelligens  

Alle vores kurser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. For at skabe den bedste og mest optimale læring, kombinerer vores kurser teoretisk viden med praktisk 'hands-on' oplevelser med øvelser og opgaver i grupper. Du vil derudover modtage sparring, feedback og supervision fra såvel undervisere som medkursister.  

Som de eneste i Danmark er vores uddannelser en kombination af NLP og emotionel intelligens og ansvarlig for undervisningen er en af Danmarks førende eksperter inden for praktisk anvendt emotionel intelligens med mere end 30 års erfaring indenfor personlig udvikling.

Mere om kurset

 • Der er holdstart ved min. 12 tilmeldte.
 • begge kursusdage er fra kl. 08.00 - 16.00 og er inklusiv fuld forplejning
 • Kurset er på Business Practitioner niveau og kurset giver ligeledes merit til den internationale certificerede uddannelse - Business Practitioner i NLP og Emotionel Intelligens.
 • Efter de 2 dages kursus vil du modtage et kursusbevis for deltagelse
 • Vores kurser er åbne kurser, hvor kursister deltager på tværs af arbejdsfunktion og fra både offentlige og private organisationer.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram