Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Personlig påvirkning
og kommunikation
2 dages kursus

   Tilmeld kurset her    
NÆSTE STARTDATO
11. - 12. december 2023 i ODENSE 
PRIS
5.495 DKR ekskl. moms
VARIGHED
2 dage kl. 08.00 - 16.00
Her arbejdes der med betydningen af kropssprog og tonation og hvilken betydning de har i forhold til den kommunikation du leverer.

Samtidig bygges der et fundament med en grundlæggende indsigt i spørgeteknik, der giver en langt større styrke, indsigt og forståelse end traditionel spørgeteknik.

Din evne til at analysere og spørge effektivt vil styrke din kommunikation. Resultatet er øget indsigt og færre misforståelser, hvor du sikrer kvaliteten af kommunikationen. Det giver dig mulighed for kommunikativt at forstå og formidle tydeligt, så andre føler sig forstået og anerkendt. En anerkendelse der skaber tillid til dig og ud i dine relationer.

Undervisningsrammen for de 2 dage er udviklet til at skabe mest mulig læring for dig med en høj grad af deltageraktivitet og interaktion med feedback og sparring fra såvel undervisere som de andre kursister.

Dit udbytte af kurset:

  • At høre og undersøge de sagte ord og det mellem linjerne
  • At kommunikere så effektivt at andre føler sig hørt og dermed anerkendt
  • At forstå følelsers rolle i kommunikationen og i vores relationer
  • At aflæse, vurdere og håndtere egne og andres følelser i kommunikationen 
  • At tilvælge specifikke og til situationen optimale følelser
  • At skabe en stemning der understøtter det budskab du ønsker at sende 
  • At lære de spørgestrategier, som anvendes til at effektivisere din spørgeteknik
  • At styrke din positive kommunikative påvirkning og effektivitet
NLP Personlig kommunikation kursus

Gratis informationsaften om vores kurser og uddannelser. 
Kom og hør mere om nogle af de stærkeste værktøjer til at forstå mennesker og vores kommunikation med hinanden.

       Se dato og tilmeld      

HUMI har siden 2006 certificeret ledere og medarbejdere i NLP og emotionel intelligens  

Alle vores kurser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. 

For at skabe den bedste og mest optimale læring, kombinerer vores kurser teoretisk viden med praktisk 'hands-on' oplevelser med øvelser og opgaver i grupper. Du vil derudover modtage sparring, feedback og supervision fra såvel undervisere som medkursister.  

Som de eneste i Danmark er vores uddannelser en kombination af NLP og emotionel intelligens og ansvarlig for undervisningen er en af Danmarks førende eksperter inden for praktisk anvendt emotionel intelligens med mere end 30 års erfaring indenfor personlig udvikling.
NLP har givet mig mere selvtillid. Det gør at jeg meget mere roligt kan afklare dele af kommunikationen som ikke er helt klar. Samtidig kan jeg bedre scanne dem jeg taler med, og på de små signaler de sender, se om de har forstået mit budskab. Og hvis jeg oplever at de ikke helt har forstået det, kan jeg nu meget lettere supplere med information eller spørgsmål. 
- David Yeadon, Odense

Mere om kurset

Kr. 5.495 ekskl. moms.

I prisen er inkluderet undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning.

Der er holdstart ved min. 12 tilmeldte.

Tilmelding:
Ved tilmelding kan du angive om du ønsker at betale direkte med kreditkort, modtage faktura eller via bankoverførsel. Påfør gerne ved tilmelding i kommentarfeltet et evt. EAN nr. Fakturering og betaling skal ske inden uddannelses start.
Kurset er på Business Practitioner niveau og kurset giver ligeledes merit til den internationale certificerede uddannelse - Business Practitioner i NLP og Emotionel Intelligens.
Sted:
Undervisningen finder sted på Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense
Efter de 2 dages kursus vil du modtage et kursusbevis for deltagelse.

Vores kurser henvender sig til ledere, medarbejdere, selvstændige, HR, Coaches m.v. der ønsker en større menneskelig indsigt og forståelse. Det kan være, at du gerne vil styrke dit lederskab, din gennemslagskraft, din evne til at 'gå på scenen' og præstere, at blive bedre til at håndtere konflikter eller generere mere selvværd og selvtillid i hverdagen. Uanset giver vores kurser dig i en dyb indsigt i den menneskelige adfærd og psykologien bag.

Vores kurser er åbne kurser, hvor kursister deltager på tværs af arbejdsfunktion og fra både offentlige og private organisationer.

Kontakt os såfremt der er tale om kursus forløb for en hel afdeling eller et team.
Per Poulsen har som tidligere HR personaleudviklingschef i A. P. Møller Gruppen, og ejer af HUMI stor erfaring med udvikling af mennesker og organisationer baseret på Emotionel Intelligens og NLP. 

Per er specialist i emotionel intelligens og NLP med mere end 30 års erfaring og anses i dag som en af de førende eksperter indenfor praktisk anvendt Emotionel Intelligens og benytter størsteparten af sin tid på at facilitere, undervise og rådgive ledere i erhvervslivet samt offentlige organisationer.

Derudover har Per coachet ledere, medarbejdere og privatpersoner med mere end 3000 coachingsessioner.
Per Poulsen, Uddannelsesansvarlig og underviser
Melanie Claire Jørgensen
Kommunikatonsansvarlig og underviser
starchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram