Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
NLP OG EMOTIONEL INTELLIGENS

EMOTIONEL INTELLIGENS
- DEN VIGTIGSTE KOMPETENCE

2 DAGES KURSUS
   Tilmeld kurset     
NÆSTE STARTDATO
11. - 12. december 2024 i ODENSE 
PRIS
5.495 DKR ekskl. moms
VARIGHED
2 dage kl. 08.00 - 16.00

Løft dit potentiale med emotionel intelligens

Dette kursus vil give dig en indsigt i den vigtigste kompetence for succes i livet - og organisationers vigtigste ressource.

Du vil ud fra forskning, casehistorier og eksempler får et unikt indblik i, hvad der gør Emotionel Intelligens til den vigtigste kompetence for succes. Igennem de 2 dage vil du arbejde med bogen ’Intelligensen’, hvor du vil opnå en dyb forståelse af den emotionelle intelligens og får værktøjer til større selvindsigt, selvkontrol og power til at påvirke dig selv og andre.

Undervisningsrammen for de 2 dage er udviklet til at skabe mest mulig læring for dig med en høj grad af deltageraktivitet og interaktion med feedback og sparring fra såvel undervisere som de andre kursister.

Dit udbytte af kurset:

  • En indsigt i betydningen af Emotionel Intelligens for din evne til at opnå succes i dit liv
  • En dyb forståelse af, hvordan niveauet af din emotionelle intelligens påvirker dit og andres liv, relationer og power til at må sine mål i livet
  • At teste dit niveau af emotionel intelligens og samtidig afdække hvilke områder du vil styrke og udvikle.
  • At lære, hvordan du opnår en dybere integration af den emotionelle intelligens, særligt i forhold til selvindsigt, selvkontrol og empati.
  •  At få værktøjer til positivt at kontrollere din adfærd, så du handler og agere på en måde der er bedst for dig og dine omgivelser.

Forskning udnævner Emotionel Intelligens til den vigtigste kompetence for fremtidens organisationers succes og for menneskers livskvalitet og helbred.

Undervisning af førende specialist

Per Poulsen anses i dag, som en af landets førende specialister indenfor praktisk anvendt Emotionel Intelligens og benytter størstedelen af sin tid på at facilitere, undervise, rådgive og coache ledere og nøglepersoner i erhvervslivet samt offentlige organisationer i forhold til kulturudvikling, kulturtransformation, forandringsledelse, lederudviklingsprogrammer og evaluering.

Derudover er Per uddannelsesansvarlig og underviser på uddannelsesforløb indenfor Emotionel Intelligens og NLP.
Leder konference om Emotionel Intelligens

Spørgsmål om valg af kursus

  Skriv eller ring til os 

HUMI har siden 2006 certificeret ledere og medarbejdere i NLP og emotionel intelligens  

Alle vores kurser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. 

For at skabe den bedste og mest optimale læring, kombinerer vores kurser teoretisk viden med praktisk 'hands-on' oplevelser med øvelser og opgaver i grupper. Du vil derudover modtage sparring, feedback og supervision fra såvel undervisere som medkursister.  

Som de eneste i Danmark er vores uddannelser en kombination af NLP og emotionel intelligens og ansvarlig for undervisningen er en af Danmarks førende eksperter inden for praktisk anvendt emotionel intelligens med mere end 30 års erfaring indenfor personlig udvikling.

Mere om kurset

  • Der er holdstart ved min. 12 tilmeldte.
  • Begge kursusdage er fra kl. 08.00 - 16.00 inklusiv fuld forplejning
  • Kurset er på Business Practitioner niveau og kurset giver ligeledes merit til den internationale certificerede uddannelse - Business Practitioner i NLP og Emotionel Intelligens.
  • Efter de 2 dages kursus vil du modtage et kursusbevis for deltagelse
  • Vores kurser er åbne kurser, hvor kursister deltager på tværs af arbejdsfunktion og fra både offentlige og private organisationer.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram