Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Emotionel Intelligens - den vigtigste kompetencer 
2 dages kursus

   Tilmeld kurset her    
NÆSTE STARTDATO
29. - 30. januar 2024 i ODENSE 
PRIS
5.495 DKR ekskl. moms
VARIGHED
2 dage kl. 08.00 - 16.00
Du vil få en indsigt i den vigtigste kompetence for succes i livet og organisationers vigtigste ressource.

Du vil med inspiration fra en af verdens førende eksperter i praktisk anvendt emotionel intelligens, få mulighed for at relatere denne kompetence til dit professionelle og/eller personlige liv.

Du vil ud fra forskning, casehistorier og eksempler får et unikt indblik i, hvad der gør Emotionel Intelligens til den vigtigste kompetence for succes.

Igennem de 2 dage vil du arbejde med bogen ’Intelligensen’, hvor du vil opnå en dyb forståelse af den emotionelle intelligens og får værktøjer til større selvindsigt, selvkontrol og power til at påvirke dig selv og andre.

Undervisningsrammen for de 2 dage er udviklet til at skabe mest mulig læring for dig med en høj grad af deltageraktivitet og interaktion med feedback og sparring fra såvel undervisere som de andre kursister.

Dit udbytte af kurset:

  • En indsigt i betydningen af Emotionel Intelligens for din evne til at opnå succes i dit liv
  • En dyb forståelse af, hvordan niveauet af din emotionelle intelligens påvirker dit og andres liv, relationer og power til at må sine mål i livet
  • At teste dit niveau af emotionel intelligens og samtidig afdække hvilke områder du vil styrke og udvikle.
  • At lære, hvordan du opnår en dybere integration af den emotionelle intelligens, særligt i forhold til selvindsigt, selvkontrol og empati.
  •  At få værktøjer til positivt at kontrollere din adfærd, så du handler og agere på en måde der er bedst for dig og dine omgivelser.

Forskning udnævner Emotionel Intelligens til den vigtigste kompetence for fremtidens organisationers succes og for menneskers livskvalitet og helbred.

NLP netværksmøde | NLP Coachin

Gratis informationsaften om vores kurser og uddannelser. 
Kom og hør mere om nogle af de stærkeste værktøjer til at forstå mennesker og vores kommunikation med hinanden.

       Se dato og tilmeld      

HUMI har siden 2006 certificeret ledere og medarbejdere i NLP og emotionel intelligens  

Alle vores kurser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. 

For at skabe den bedste og mest optimale læring, kombinerer vores kurser teoretisk viden med praktisk 'hands-on' oplevelser med øvelser og opgaver i grupper. Du vil derudover modtage sparring, feedback og supervision fra såvel undervisere som medkursister.  

Som de eneste i Danmark er vores uddannelser en kombination af NLP og emotionel intelligens og ansvarlig for undervisningen er en af Danmarks førende eksperter inden for praktisk anvendt emotionel intelligens med mere end 30 års erfaring indenfor personlig udvikling.
NLP har givet mig mere selvtillid. Det gør at jeg meget mere roligt kan afklare dele af kommunikationen som ikke er helt klar. Samtidig kan jeg bedre scanne dem jeg taler med, og på de små signaler de sender, se om de har forstået mit budskab. Og hvis jeg oplever at de ikke helt har forstået det, kan jeg nu meget lettere supplere med information eller spørgsmål. 
- David Yeadon, Odense

Mere om kurset

Kr. 5.495 ekskl. moms.

I prisen er inkluderet undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning.

Der er holdstart ved min. 12 tilmeldte.

Tilmelding:
Ved tilmelding kan du angive om du ønsker at betale direkte med kreditkort, modtage faktura eller via bankoverførsel. Påfør gerne ved tilmelding i kommentarfeltet et evt. EAN nr. Fakturering og betaling skal ske inden uddannelses start.
Kurset er på Business Practitioner niveau og kurset giver ligeledes merit til den internationale certificerede uddannelse - Business Practitioner i NLP og Emotionel Intelligens.
Sted:
Undervisningen finder sted på Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense
Efter de 2 dages kursus vil du modtage et kursusbevis for deltagelse.

Vores kurser henvender sig til ledere, medarbejdere, selvstændige, HR, Coaches m.v. der ønsker en større menneskelig indsigt og forståelse. Det kan være, at du gerne vil styrke dit lederskab, din gennemslagskraft, din evne til at 'gå på scenen' og præstere, at blive bedre til at håndtere konflikter eller generere mere selvværd og selvtillid i hverdagen. Uanset giver vores kurser dig i en dyb indsigt i den menneskelige adfærd og psykologien bag.

Vores kurser er åbne kurser, hvor kursister deltager på tværs af arbejdsfunktion og fra både offentlige og private organisationer.

Kontakt os såfremt der er tale om kursus forløb for en hel afdeling eller et team.
Per Poulsen har som tidligere HR personaleudviklingschef i A. P. Møller Gruppen, og ejer af HUMI stor erfaring med udvikling af mennesker og organisationer baseret på Emotionel Intelligens og NLP. 

Per er specialist i emotionel intelligens og NLP med mere end 30 års erfaring og anses i dag som en af de førende eksperter indenfor praktisk anvendt Emotionel Intelligens og benytter størsteparten af sin tid på at facilitere, undervise og rådgive ledere i erhvervslivet samt offentlige organisationer.

Derudover har Per coachet ledere, medarbejdere og privatpersoner med mere end 3000 coachingsessioner.
Per Poulsen, Uddannelsesansvarlig og underviser
Melanie Claire Jørgensen
Kommunikatonsansvarlig og underviser
starchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram