Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ta' scenen - styrk din personlige gennemslagskraft
2 dages kursus

   Tilmeld kurset her    
NÆSTE STARTDATO
1. - 2. november 2023 i ODENSE 
PRIS
5.495 DKR ekskl. moms
VARIGHED
2 dage kl. 08.00 - 16.00
Dette kursus giver dig en indsigt i at få stemme, krop og mind-set til at spille sammen for at opnå de resultater du gerne vil gennem din kommunikation.

På kurset får du værktøjer til at håndtere, nervøsitet og uhensigtsmæssige overbevisninger. En større forståelse af dit kropssprog og din stemme, og hvordan dette kan bruges positivt. Derudover får du teknikker og øvelser til at håndtere pressede situationer så du står stærkere i dig selv og overfor andre. 

Kurset øger din evne til at tale med autenticitet, power og nærvær og du lærer hvordan du kan bruge din stemme, så den understøtter din kommunikation og de budskaber du ønsker at dele. 

Undervisningsrammen for de 2 dage er udviklet til at skabe mest mulig læring for dig med en høj grad af deltageraktivitet og interaktion med feedback og sparring fra såvel undervisere som de andre kursister.

Dit udbytte af kurset:

  • Styrket personlig performance 
  • Større personlig gennemslagskraft 
  • Større autenticitet i din kommunikation 
  • Bevidsthed om eget kropssprog 
  • Evne til at præstere på et højere niveau 
  • Aflæse andres kropssprog 
  • Stå stærkere i jobsamtalen 
  • Møde andre i deres kommunikation 
Underviser på dette kursus er Thomas Storm. Thomas har som operasanger sunget i store dele af verden, og formidlet operaens store roller fra scenen. Han har mere end 30 års sceneerfaring og undervisning af kor, sangere, politikere og ledere i performance.

Gratis informationsaften om vores kurser og uddannelser. 
Kom og hør mere om nogle af de stærkeste værktøjer til at forstå mennesker og vores kommunikation med hinanden.

       Se dato og tilmeld      

Mere om kurset

Kr. 5.495 ekskl. moms.

I prisen er inkluderet undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning.

Max. 12 ledige pladser

Tilmelding:
Ved tilmelding kan du angive om du ønsker at betale direkte med kreditkort, modtage faktura eller via bankoverførsel. Påfør gerne ved tilmelding i kommentarfeltet et evt. EAN nr. Fakturering og betaling skal ske inden uddannelses start.
Kurset er på Business Practitioner niveau og kurset giver ligeledes merit for et modul  til den internationale certificerede uddannelse - Business Practitioner i NLP og Emotionel Intelligens.
Sted:
Undervisningen finder sted på Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense
Efter de 2 dages kursus vil du modtage et kursusbevis for deltagelse.

Dette kursus henvender sig til ledere, medarbejdere, selvstændige, HR, Coaches m.v. der ønsker større power og gennemslagskraft i deres performance.
Thomas er uddannet operasanger fra Det Kongelige Teaters Operaakademi, samt taget en NLP Business Practitioner hos HUMI.

Thomas har som operasanger sunget i store dele af verden, og formidlet operaens store roller fra scenen. Han har mere end 30 års sceneerfaring og undervisning af kor, sangere, politikere og ledere i performance.

Thomas’ nysgerrighed for andre mennesker førte ham til HUMI, hvor han har fået platformen til b.la at udvikle kurset “Ta’ scenen – styrk din personlige gennemslagskraft” i ønsket om at hjælpe andre mennesker med at kommunikere mere klart og stærkere funderet i dem selv.
Thomas Storm, Underviser
Melanie Claire Jørgensen
Kommunikatonsansvarlig 
starchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram