Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Anja Safina

Vedr. indumind generelt og identificér dine styrker.

Svendborg december 2014

Vedr. Identificér dine styrker  

Efter bare 14 dage med indumind oplever jeg, at jeg er stærkere end jeg tror. Jeg siger nu dagligt til mig selv at jeg er god som jeg er, smuk som jeg er. Føler jeg er blevet mere stærk både ind- og udvendigt.

Jeg kan mærke på mig selv og mine omgivelser, at jeg er blevet mere lykkelig, jeg er mere glad og ser tingene meget mere positivt og vender tit andre folks kommentar og svare med et positiv svar istedet for negativt, som jeg ville have gjort tidligere.

Mit temperament har jeg også fået det meget bedre med og kan styre det meget bedre.
Der er sket en kæmpe forandring, som ikke kan udtrykkes med ord, men som viser sig via mine følelser og adfærd.

Jeg har lært om mig selv at jeg skal stole mere på mig selv, og jeg kan hvad jeg vil og ad den vej kan jeg få mine drømme opfyldt.

Jeg har arbejdet med mig selv på den måde, at jeg har fundet helt ind til mig selv og fået styr på hvordan jeg kan tackle mine følelser og tanker. Især med og lukke ned for tingene når det hele bliver for meget.

Især i stressede situationer kan jeg bruge mit nye værktøj med og sætte mig ned og få styr på mine tanker. Samt at jeg kan kontrollere mine følelser og gøre det negative til positivt.

Indumind har givet mig troen tilbage på mig selv.

Andre mærker det også: Mine drenge kan klart mærke en mor der er mere glad og har mere overskud og det samme siger kæresten. Der skal mere til før jeg bliver gal. Mine forældre mærker en mere glad datter. Mine veninder mærker en mere nærværende veninde.

Tak for en fantastisk oplevelse i mit liv, som jeg er sikker på følger mig resten af livet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram