Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bliv lykkelig – NU!

Søgen efter lykke er nok på et eller andet niveau en basal, meget naturlig menneskelig stræben sådan, at vi stort set alle på et eller andet niveau bruger en vis mængde tid og energi på at opnå lykke.

Her på siden vil vi dele vores erfaringer fra de flere tusinde mennesker vi har lært at kende igennem coaching og uddannelser og en stor del af dem søger at komme fra en situation der ikke giver dem det i livet de reelt ønsker – til en situation, der dybest set indeholder mere lykke.

Lykkens dilemma

Dilemmaet ved lykke er, at det er de færreste mennesker der reelt er klar over hvad lykke er for dem og hvordan de kan opnå lykke. Samtidig med, er der mange opfattelser af, hvordan lykke er tilstede i ens liv. Nogen forventer at det kan være en grundlæggende følelse man mere eller mindre har med sig hele tiden. Det er i Følelsesmæssig Intelligens perspektiv en reel umulighed så de personer der søger dette, er reelt dømt til en vis grad af ulykkelighed. En yderligere del af dilemmaet ligger i, at mange mennesker ikke er opmærksomme på deres følelser. De kan tale om dem som om de var – men reelt har de hverken et sanse system eller sprog, der er udviklet til at opleve lykken fuldt ud.

Det oplever vi når en fokusperson der søger coaching i HUMI bliver spurgt om – hvad et største er de kunne ønske sig, hvis alt var muligt. Så smiler de oftest og siger, “..ja hvis alt er muligt så kunne jeg godt tænke mig, at opleve – at føle mig lykkelig” Når coachen så fortæller, at det tage ca. et kvarter – så kigger personen meget skeptisk på coachen og siger “kan det nu lade sig gøre”…?

Stræben efter pseudo lykke

Da mange mennesker ikke ved hvad lykke er for dem – ikke kan mærke lykke – og dermed ikke ved hvordan de skaber lykke – så blive lykken i stor udstrækning en tanke eller en tænkt ting. Dvs at bestemte ting bliver kædet sammen med, at det må da betyde lykke – uden reelt at have følelsen af lykke i det. Det kan ofte være ting som man inden man har dem – bilder sig ind, vil gøre en lykkelig, et større hus, en nyere bil, vinde en million, en smuk kæreste, et prestigefyldt job osv….

Ofte vil personer der jagter denne form for pseudo lykke opleve sig selv som en del af et hamsterhjul. De kæmper og kæmper for at nå det næste mål og dybest set ved de godt, at så snart målet er nået – så vil lykke-følelsen være kort og de vil igen være hensat til det ubarmhjertelige hamsterhjul, der går i retning af en større bil, større stilling, osv.

Dette er den største vildfarelse – fordi den forspilder livet  og muligheden for reel lykke. Man lever i bestræbelsen, i gøren og i handlinger.

Den ægte lykke

Her skal man passe på….ikke at fortælle hvad lykke er for dig – men alligevel ønsker vi, at dele vores opsummerede erfaringer – som er en gave fra alle de mennesker vi har mødt på vores vej.

Lykken er ganske enkelt en følelse og hvordan du får den følelse frem er afgørende for – hvor meget lykke du kan opnå i dit liv.

Du kan få lykken ved at være selvbevidst og vide nøjagtig hvordan du skal bære dig ad med at skabe den følelse. Det vil ofte ikke være en stræben eller gøren – der giver den – men typisk være handlinger og adfærd, som giver dig muligheden for, at være ægte tilstede i nuet.  Dette er dog ikke hele opskriften – fordi hvis dit sind er forurenet med vrede, frustration og andre negative følelser – så vil det være sværere for dig at skabe lykkestunder og det vil sandsynligvis kræve, at du finder en vej til at tilgive og frigøre dig fra de negative bindinger.

Gør du det – så kan du lære enkle metoder og teknikker til at skabe en ægte og 100% autentisk lykkefølelse – på et kort øjeblik.

Det menneskelige dilemma

Du kan gennem den måde dit liv har udfoldet sig på – være programmeret til i høj grad, at være præget af tunge og negative følelser som frygt, angst depression, lavt selvværd, utilstrækkelighed o. lign. Det vil gøre, at din vej til lykke og lykkemomenter er længere. Hvis du har en tendens til gennem din programmering, at have lettere ved at finde det der ikke virker – som gør dig trist, ked af det, eller får dig til at føle dig mindre værd  – så skal der en større indsat til. Med andre ord, et dybere arbejde i din selvudvikling. Det er til gengæld fuldt ud muligt – og her er det vigtigt, at være opmærksom på, at jo før du starter – jo bedre! Den programmering du lever med – bliver trænet som en muskel – jo mere du bruger den – jo stærkere bliver den!

Valget er dit!

Der er ikke nogen udfordring i eller ydrestyret forhold der afgør niveauet af lykke i dit liv.  Det er noget du selv vælger – upåagtet af, om vejen er længere eller kortere – så er det dig der afgør om du vil gå efter den.

Hver gang du skaber en lykkefølelser og sætter fokus på den – så vil den resonere i dit system, skabe positive effekter i hele dit kropssystem -som indre ro, balance, afslapning, styrket immunforsvar osv..

Videnskaben peger på, at en stærk lykkefølelse – påvirker dit system positivt i 6 timer. Så reet set vil 4 øvelser á 5 min – sikre et hel døgns positiv påvirkning og træning af alle de dele – der hører med til – at skabe lykke i dit liv.

Vi tilbyder GRATIS 15 min coaching og sparring  – til at hjælpe dig i gang – NU!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram