Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Christa Jalking

Marketingkoordinator at Syddansk Universitet

Jeg har mødt Per i forbindelse med nogle coaching-sessions over det seneste 1½ år. Det har været i forbindelse med udfordringer som krævede personlige beslutninger men hvor tankerne ikke længere var rationelle, følelserne tog over, fysikken satte ud og bekymringer for hvordan jeg skulle komme videre låste mig.
Per er gået ind i mine udfordringer med stort engagement og troværdighed. Han har i løbet af den enkelte session (1 time) kunnet ”løsne mine knuder” så jeg kunne se min udfordring, få den skilt ad, og dermed givet mig overskud til, at se mine muligheder og mål hvorefter jeg kunne træffe den/de beslutninger som var rigtige for mig.

Jeg har også oplevet Per afholde et mini kursus i kommunikation og personlig psykologi med NLP. Det blev gennemført med stort overskud, med masser af humor og med en stor personlig indlevelse i personerne som var til stede den aften.

Det er altid inspirerende at være i selskab med Per, og jeg giver ham mine varmeste anbefalinger.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram