Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dit online læringsunivers

Online forløb gjort enkelt og let tilgængeligt i en travl hverdag 
- når det passer dig!
Du er logget ind til:

NLP Online

Nuværende status
Ikke tilmeldt
Pris
Lukket
Kom igang
This kursus is currently closed

Velkommen til dit NLP Online kursus

Dit NLP online kursus er tilrettelagt, så du bestemmer dit læringstempo. Det er et selvstudie, hvilket betyder at du bestemmer hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde med de enkelte lektioner. 

Du vil opnå den stærkeste læring og implementering ved at træne alle de forskellige metoder og værktøjer. Og husk at du altid kan genbesøge tidligere lektioner.

Kontakt os for spørgsmål

Skriv eller ring til os
Nedenfor finder du de enkelte lektioner. Antallet af videoer og øvelser varierer i forhold til den enkelte lektion. Alle videoer fra HUMI er udarbejdet og målrettet dit NLP online kursus. Du skal derfor indtaste en unik kode, når du ønsker at se de enkelte videoer. Koden vises ved hver video. 

Kurset er designet som et individuelt forløb. For at styrke din læring og integration yderligere har vi medtaget en række valgfrie øvelser. Disse øvelser forudsætter at du har en anden person at træne med. 
Samtididig kan du løbende følge din lærings-progression angivet med en 'cirkel' foran hver lektion. 

Inde i den enkelte lektion kan du også se hvor meget du har færdiggjort og hvor mange step du mangler.

Ved hver lektion er der angivet en ca. studietid. Det er ca. tider, idet de enkelte øvelser og gennemførelse kan variere fra person til person.

Rigtig god fornøjelse!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram