Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Tine Berg Svendsen

Daglig inspirator til teamet af dygtige regnskabsmedarbejdere hos, Regnskab&Administration

Jeg har siden maj 2010 haft fornøjelsen af samvær med Per. Først som underviser i NLP Practitioner efterfølende som underviser i NLP Master Practitioner.
Jeg oplever Per som en utrolig kærlig, engageret og passioneret underviser, der med sin store unikke menneskeforståelse og –indlevelse når ind til hver enkelt kursist, med sin helt egen specielle tilgang.
Han får os til at ”rykke” med enormt lange skridt. Efter egen følelse af Pers nærvær og forståelse har jeg anbefalet flere deltagelse i Humi’s NLP kurser og har anbefalet Per som coach til flere i min omgangskreds – og det vil jeg helt klart forsætte med. Respons herfra er ligeledes fuld anbefalelse.
Det er min opfattelse, at en samtale eller et nærvær med Per altid vil medføre efterfølgende tanker og selvindsigt.
Per besidder derudover en enorm tålmodighed, som jeg finder helt fantastisk, og jeg kan helt klart anbefale Per og Humi til alle.

HUMI

Vi  udvikler mennesker baseret på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram