Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Det bedste der er sket for mig

“Når jeg ser den sætning vælder der rigtig mange oplevelser og erfaringer op, som jeg gerne vil dele med dig. Du læser dette, fordi du opvejer at deltage i et forløb med Per Poulsen som instruktør og jeg vil gerne hjælpe dig med at træffe den beslutning, som kan ændre dit liv.

Først vil jeg gerne fortælle lidt om mig selv. Mit navn er Helle Majlund Jensen og jeg arbejder dagligt som administrativ leder på en folkeskole, hvor mine primære opgaver består i at styre økonomien. Min baggrund er en økonomisk mellemlang uddannelse kombineret med sproguddannelse taget i Cambridge. Jeg er som person meget struktureret og går til mine arbejdsopgaver på samme måde. Jeg har det godt, hvis der kan sættes to streger under resultaterne og alt kan forklares ud fra en matematisk ligning eller en økonomisk model – troede jeg.

Jeg har aldrig tidligere beskæftiget mig med NLP og havde det ikke været for en meget kær veninde, som trak mig med, så havde jeg aldrig fået den indsigt og berigelse jeg er i besiddelse af i dag, med hjælp fra Per Poulsen. For det er jeg evigt taknemmelig.

Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg mødte op første gang til undervisning med den indstilling, at jeg ville stå på sidelinjen. Mit liv var i de rammer det skulle være og jeg havde ikke lyst til at lave om på det. Jeg ville tage de ting med jeg kunne bruge og så var det dét. I dag trækker jeg på smilebåndet,når jeg tænker tilbage på den første undervisningsdag. Man kan ikke stå på sidelinjen i sådan et forløb. Allerede efter første weekend mærkede jeg en lyst til at arbejde mere med mig selv, min tilgang til mine medmennesker og min tilgang til mit arbejde. Jeg var ubevidst gået i gang med at udvide rammerne og udfordre mig selv på områder jeg ikke havde beskæftiget mig med før.

Jeg oplevede meget hurtigt små ændringer i mit liv, både på det personlige plan og på det arbejdsmæssige. Jeg begyndte at se ting jeg ikke havde set før, jeg lyttede på en anden måde og hørte ting jeg ikke havde hørt før og hvad jeg før så som problemer, var nu udfordringer som jeg kunne løse ved hjælp af de ressourcer vi alle har i os. De skal bare findes frem.

Min rejse var begyndt.

De efterfølgende måneder intensiveredes forløbet for hver gang vi var til undervisning. Jeg blev hvirvlet ind i en verden, hvor intet er umuligt. Min tro på mig selv voksede og hvad jeg før havde betragtet som mine svagheder, blev til mine styrker. Jeg oplevede, at hvor der før var en gang med lukkede døre, var der nu en gang med døre på klem. Det var helt op til mig selv – og kun mig selv – hvilke døre jeg ville åbne. Per Poulsen havde givet mig værktøjet, det var op til mig selv at bruge de værktøjer.

Forandringerne fortsatte. Jeg lærte at omkode handlingsmønstre, som før havde begrænset mig,og glæde og positivitet begyndte at skinne igennem i alt hvad jeg foretog mig. Konflikter forsvandt og jeg traf beslutninger i mit liv, som jeg skulle have truffet for mange år siden.

Jeg begyndte at arbejde med nye mål. Mål som hurtigt viste sig at være delmål og ude i horisonten begyndte jeg svagt at ane en vision. En vision som jeg havde drømt om at realisere i mange år – og i mangel af troen på at det kunne lade sig gøre – havde holdt for mig selv. Jeg fik sat ord på og lige præcis i det øjeblik, vidste jeg hvor jeg var på vej hen.

Det var ét af de største øjeblikke i hele forløbet.

Som instruktør er Per Poulsen et varmt, givende og indsigtsfuldt menneske. Hans respekt for dig som person er den røde tråd i hele forløbet, og han har en indlevelsesevne, som jeg aldrig har oplevet før hos et andet menneske. Han mestrer at kombinere sin professionalisme med de – til tider – følelsesmæssige problemstillinger, der arbejdes med, og med stor sikkerhed styre dig sikkert i havn. Hans ydmyghed over for undervisningsopgaven og hans store viden indenfor området skinner igennem i alt hvad han foretager sig. Han bruger sig selv 100 % og hans glæde ved at opleve dig vokse som person, er ikke til at tage fejl af.

Forløbet har givet mig en fornyet energi i forhold til mit arbejde, hvor jeg oplever, at der ikke er en udfordring der er for stor. Min nye indsigt giver mig troen på, at jeg har evnen til at få afsluttet enhver opgave tilfredsstillende. Samtidig oplever jeg, at jeg har forbedret min koncentrationsevne og formår at abstrahere fra afbrydelser, og i stedet blive på opgaven indtil den er afsluttet. Jeg ser nu tingene i en større sammenhæng. Jeg ved, at der venter mange gode oplevelser og opgaver i fremtiden. Det er dét jeg har arbejdet hen imod hele tiden. Det giver mig en frihed til at nyde hvert sekund og hver en streg jeg sætter under et resultat.

Jeg står op om morgenen med en glæde og en taknemmelighed i mit hjerte. En glæde over den gave jeg har fået ved at deltage i så udviklende et forløb og en taknemmelighed over de mennesker jeg lærte at kende under rejsen, en rejse som tog sin begyndelse første undervisningsdag og som aldrig stopper.

Har du lyst til at høre lidt mere om mine erfaringer, er du meget velkommen til at kontakte mig via Per Poulsen, som har mit telefonnummer.

At blive NLP Business Practitioner er en af de bedste ting der er sket for mig”.

Helle Majlund Jensen, Administrativ leder

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram