Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Effektiv coaching af ny leder

Efter 7 måneder i jobbet oplevede jeg, at opgaverne og jobbet påvirkede mig mere, end jeg synes godt var. Jeg oplevede et stressniveau på 10, på 10-skalaen, jeg havde ind imellem hjertebanken, og jeg følte mig virkelig presset. Efter en dialog med min leder, blev jeg anbefalet HUMI coaching og aftalte en tid med Per Poulsen til coaching.

Det jeg oplevede var, at efter en gangs coaching, havde det ændret så meget i forhold til min måde at være leder på, at jeg kunne tænke helt anderledes om mit job. Jeg tog ikke tingene på mig – men begyndte at handle på dem.

Jeg oplevede, at jeg hvilte mere i mig selv, og på den måde føler jeg i dag, at jeg er på et helt andet sted, i forhold til det at være leder. Jeg føler mig meget mere professionel som leder. Kritik oplevede jeg tidligere som “Nu har jeg gjort noget forkert” og i dag er det mere “nu har jeg en mulighed for at gøre noget”.

Det at jeg hviler i mig selv gør, at jeg får en helt anden reaktion fra mit personale og fra både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Så hvis jeg skulle sige noget – så synes jeg, det er utroligt hvad én gang coaching kunne gøre for mig og mit lederskab.

Tina Gottschalk

Leder af Handicap- og psykiatrirådgivningen

Vejen Kommune

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram