Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Kristine Bjerregaard, KBH

Eksamensskræk, hos min kollegas søster

Kære Per,

Jeg må bare lige fortælle dig endnu en glædelig eksamenshistorie.

Den pige, jeg henviste til dig med henblik på, at du skulle forsøge at kurere hende for eksamensskræk (ligesom du ”kurerede” mig til et 12-tal!) – en kollegas søster, der går til studentereksamen i øjeblikket – har lige været til eksamen og fået 10!

Intet mindre end fantastisk! Hendes eksaminator til denne succesfulde eksamen havde også været hendes eksaminator til en anden eksamen – før jeres session – og hun havde sagt, at det var en helt anden pige – fyldt med selvsikkerhed, der havde stået foran hende her anden gang.

Dette blot for at du kan glæde dig over, at du igen har gjort en kæmpe forskel, men også for at sige: GID jeg havde mødt dig i 1991, hvor jeg gik til studentereksamen. Gad vide, hvad jeg kunne ha’ ført mit liv til, hvis min studentereksamen var forløbet uden eksamensskræk….

HUMI

Vi  udvikler mennesker baseret på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram