Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

En leders professionelle og private udbytte af NLP

Hey Per

Synes lige jeg ville give dig en feedback på nogle af de specifikke oplevelser, jeg har haft efter en veloverstået NLP uddannelse med dig ved roret.

-Selvværd; en meget bedre forståelse af mig selv, som har givet mig en unik tro på mig selv, det gavner mig i mange sammenhænge og bl.a. har det medført, at mine møder og præsentationer er blevet mere skarpe og målrettede. Jeg oplever samtidig at jeg mere målrettet, kan bruge mine personlige styrker i jobbet, det glæder mig meget og gør mig samtidig mere effektiv som leder og medarbejder.

-Kommunikation; at kunne læse og bruge kropssproget sammen med en mere forstående og positiv indgangsvinkel til kunder, kollegaer, ansatte etc. har medført at møder, diskussioner, m.m. forløber i en meget bedre tone, og hvor jeg ofte selv føler mig som vinder, nu bare sammen med alle på holdet….

-Ledelse; en bedre forståelse af mit team med en positiv indgangsvinkel, her har konflikthåndteringsværktøjer etc. bestemt gjort at jeg er blevet mere opmærksom på min rolle som leder og hvordan jeg skal håndtere udfordrende situationer.

Anerkendelsen af NLP uddannelsen; jeg har, i forbindelse med jobskifte, noteret mig at et af Danmarks største rekrutteringsbureauer, vægtede NLP uddannelsen med den internationale certificering, som en meget positiv del af min leder uddannelse. De betragtede det som vigtige kompetencer i et moderne samfund.

Yderligere; vil jeg tilføje at jeg privat har fået en generel mere positiv tilgang til livet som helhed, og ikke tøver med at sige at min NLP business practitioner er ud af mange uddannelser – den hvor jeg bestemt mener jeg har fået mest “Value for Money”. Det skyldes udover de unikke værktøjer, i høj grad din måde at formidle og involvere os på, som deltagere.

Så tak for sidst Per, det er bestemt ikke sidste gang vi ses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram