Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fælles værdigrundlag i afdelingen hos jobcenter fredericia

Sanela Ljeskovica, jobcenterchef Fredericia

”Som ledelse ser vi medarbejdernes faglige og personlige udvikling, som helt grundlæggende for succes i kerneopgaven.

Her er det afgørende, at medarbejderne fik mulighed for at reflektere over sig selv og samarbejdet med kolleger og borgere.

De 2 kickstart dage var både lærerige og givtige for vores medarbejdere og os i ledelsen.

Vi skabte fundament til god fælles opfølgning og ved-holdenhed i den videre transformation af teamet. Jeg ser meget frem til rejsen sammen med dem.”

– udtaler Sanela Ljeskovica, jobcenterchef Fredericia. 

”Som ny afdelingsleder blev jeg nysgerrig på de fortællinger, som strømmede igennem afdelingen, i en tid med nye jobfunktioner, der skulle omsættes i praksis.

Fortællinger præget af forskellige oplevelser og samtidig gode erfaringer, som medarbejderne satte stor pris på. Det var min opgave at skabe et positivt rammesæt for de fortællinger, som skulle danne vores DNA og dermed vores fælles værdigrundlag i afdelingen.

Per Poulsen fra HUMI var en afgørende facilitator i denne proces, hvor Emotionel Intelligens, har hjulpet os godt på vej. Gennem de 2 dage skabte vi ro til at lytte, forstå og håndtere både vores egne og hinandens følelser på en god måde.

Det var vigtigt for at vores transformation blev netop vores og hvor vi nu har en fælles beskrivelse af det vi ønsker at skabe med hinanden og vores afdeling.

Disse to dage, burde være en standard for alle teams hvert andet år, i forhold til at holde fokus på fællesskab, udvikling og retning.”

– udtaler Maria Ellegaard Hansen, afdelingsleder jobcenter Fredericia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram