Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Fandt accepten af sig selv – efter 20 år

coaching reference
Ida, 20 år, Odense

For Ida havde livet frem til mødet med HUMI, været fyldt med bekymring, følelsen af konstant at være ked af det og en tiltagende nervøsitet. Kombinationen af store forventninger, usikkerhed i forhold til andre jævnaldrende – ikke mindst en manglende respekt for sig selv, fyldte i Ida’s liv og i alle hendes relationer.

Ida fortæller, ”Så lang tid jeg kan tænker tilbage, har den manglende accept af mig selv været en fast del af mit liv.”

I en periode på 2 måneder havde Ida mere end 6 sessioner i et psykoterapeutisk forløb. Her fik hun konstateret, at hun havde en stresslignende tilstand, kronisk ondt i maven, og en krop i konstant alarmberedskab.

Ida udtaler, ”Forløbet med psykoterapeuten gjorde, at jeg fik lagt midlertidigt låg på, og dulmet symptomerne så jeg kunne være i det, men det ulmede stadigvæk i mig og gav mig en følelse af stor usikkerhed.”

Ida’s far kom med løsningen efter at have deltaget i et kursus i Emotionel Intelligens og NLP hos HUMI.

Det var særligt en bemærkning omkring empati, som Ida’s far havde genfortalt til sin datter, ”Som menneske er du nødt til at have empati for dig selv – før du kan have empati for andre.” Ida oplevede at hun ingen empati havde for sig selv og den oplevelse skabte en nysgerrighed der betød, at Ida 7 uger efter, selv deltog i kurset.

Det blev starten på Ida’s forvandling og et efterfølgende coachingforløb på 1,5 time hos Per Poulsen gjorde udfaldet og Ida fandt endelig løsningen på sit grundlæggende problem. En løsning der var baseret på en omrokering af tidligere mønstre og overbevisninger.

For Ida skyldtes hendes forvandling i stor udstrækning den stålfaste tro og overbevisning fra Pers side om at Ida havde alle ressourcerne i sig selv til at foretage de nødvendige ændringer. Ida fortæller, ”Det er vildt så lidt der skal til for at jeg selv kan ændre noget som har været så negativt for mig og som jeg har levet med i 20 år.”

For Ida var ændringen markant. ”Jeg mærkede allerede at der var sket en ændring da jeg trådte ud af døren – efter første time hos HUMI. Jeg havde fået en helt ny måde at tænke og se mig selv og verden på.”

I dag er Ida en glad pige, med mod på livet og hun oplever, at hun blandt andet er blevet meget bedre til at modtage komplimenter fra omverdenen, og er begyndt på en lille øvelse med at skrive dem ned. ”For at huske og minde mig selv om dem”, siger Ida med et smil. Et smil der fortæller, at Ida nyder sin nye tilværelse med respekt og accept af sig selv.

Ida kan kontaktes gennem HUMI for yderligere information.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram