Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Fobi for frøer, har gennem mange år styret mit liv om sommeren

Hej Per.

Jeg har desværre ikke været så ‘heldig’ at møde en frø endnu, selvom jeg har været på jagt. Men jeg kan tydelig mærke en forskel, idet jeg slet ikke er opmærksom på samme måde når jeg går ud af døren om morgenen, det sted hvor jeg flere gange har mødt frøer.

Jeg har også været nede på stien og gå i regnvejr, og dette har jeg ikke gjort i flere år, netop fordi det er her, hvor man ofte kan møde frøer. Og jeg gik stille og roligt uden bekymringer, så det var rigtig dejligt!

Men håber stadig, at jeg møder en frø inden længe! : )”

Venlig hilsen

Christina, Odense

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram