Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Fra eksamensangst til et 12 tal

Jeg havde stor angst for eksamen. Omkring halvanden måned før min eksamen begyndte jeg at blive nervøs og havde svært ved at overskue selve eksamensforløbet. Jeg kunne blive svimmel og simpelthen ikke se eksamenssituationen for mig. Nervøsiteten og usikkerheden omkring eksamen er noget jeg har haft de sidste 10 år.

Jeg var træt af at få dårlige karakterer, og kontaktede derfor Per Poulsen ved HUMI for at få hjælp til at klare eksamenssituationen og få nogle redskaber til, hvad jeg kunne gøre anderledes.

Ved hjælp af 2 samtaler med Per, samt et indumind lydspor på min telefon, opnåede jeg et 12 tal til min eksamen!! Og jeg havde samtidig en rigtig god oplevelse, hvor jeg var tilstede, og hvor jeg ikke på nogen måde blev fysisk dårlig.

De 2 coach sessioner foregik i ugerne op til eksamen, og de satte positive tanker i gang om selve forløbet frem til eksamen. De gav mig også nogle gode sætninger, såsom “jeg kan godt” der gjorde, at jeg var mere afslappet da eksamensdagen endelig kom.

Indumind lydsporet på min telefon lyttede jeg til, inden jeg steg ud af bilen og gik ind til eksamen.

Fra at være meget nervøs og slet ikke kunne overskue eksamen, gik det så godt som det overhovedet kunne, jeg kunne tænke klart, være fokuseret, havde nærvær under eksamen og fik derved et 12 tal”

Susanne Jeppesen, København

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram