Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Tilbage til kurser og uddannelser

Frisætning af ressourcer - coachingværktøjer
2 dages kursus

Dette kursus er til dig der ønsker at arbejde som coach eller dig der ønsker at have fokus på at styrke din menneskelige indsigt og kommunikation.

På dette kursus lærer du, hvordan du kan løse konflikter ved at gøre den til indsigt og læring. Det frisætte mange ressourcer i dig selv og i andre mennesker. Samtidig styrker det relationerne med andre. Du opnår på kurset selvindsigt og indsigt i andre menneske typer. Du lære hvordan menneskers uhensigtsmæssig adfærd og overbevisninger kan blokere dine og andres ressourcer, uden det nødvendigvis opdages. Du lære hvordan du kan ændre uhensigtsmæssig adfærd og begrænsende overbevisninger for dig selv og andre. Med dette kursus kan du løfte og gøre dig stærkere i din kommunikation og i dine relationer.

I løbet af kurset lærer du 3 konkrete og effektive coachingværktøjer til at forløse de ressourcer, der ofte er bundet til tidligere dårlige oplevelser eller konflikter med andre.

Undervisningsrammen for de 2 dage er udviklet til at skabe mest mulig læring for dig med en høj grad af deltageraktivitet og interaktion.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt@HUMI.dk
31 17 87 97

Læs mere om kurset

  • Effektive samtaleteknikker og værktøjer
  • Styrket kommunikations og coaching kompetencer
  • Indsigt og værktøjer til at sikre at din empati er i balance
  • At transformere konflikter til læringspotentialer
  • At udvikle din samtalefærdighed
  • At skabe god energi og overskud i dine samtaler
  • At have værktøjer til at håndtere og være god i de svære samtaler
  • Færdigheder til at finde nye løsninger og udviklingspotentialer
  • At stå stærkere og tydeligere i dig selv.
Kr. 5.495 ekskl. moms.

I prisen er inkluderet undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning.

Der er holdstart ved min. 12 tilmeldte.

Tilmelding:
Ved tilmelding kan du angive om du ønsker at betale direkte med kreditkort, modtage faktura eller via bankoverførsel. Påfør gerne ved tilmelding i kommentarfeltet et evt. EAN nr. Fakturering og betaling skal ske inden uddannelses start.
Der vil være ca. 2 timers forberedelse online inden de fysiske kursusdage. 
Adgang til læringsforum aktiveres 4 uger inden opstart på kurset.
Den 5. - 6. februar
Begge dage kl. 08.00 - 16.00

Sted:
Undervisningen finder sted på Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense                               
Per Poulsen har som tidligere HR personaleudviklingschef i A. P. Møller Gruppen, og ejer af HUMI stor erfaring med udvikling af mennesker og organisationer baseret på Emotionel Intelligens og NLP. Per er specialist i emotionel intelligens og NLP med mere end 30 års erfaring og anses i dag som en af de førende eksperter indenfor praktisk anvendt Emotionel Intelligens og benytter størsteparten af sin tid på at facilitere, undervise og rådgive ledere i erhvervslivet samt offentlige organisationer.

Derudover har Per coachet ledere, medarbejdere og privatpersoner med mere end 3000 coachingsessioner.


Per Poulsen, Uddannelsesansvarlig og underviser
Melanie Claire Jørgensen 
Kommunikatonsansvarlig og underviser
Vores kurser henvender sig til ledere, medarbejdere, selvstændige, HR, Coaches m.v. der ønsker en større menneskelig indsigt og forståelse. Det kan være, at du gerne vil styrke dit lederskab, din gennemslagskraft, din evne til at 'gå på scenen' og præstere, at blive bedre til at håndtere konflikter eller generere mere selvværd og selvtillid i hverdagen. Uanset giver vores kurser dig i en dyb indsigt i den menneskelige adfærd og psykologien bag.
Efter de 2 dages kursus vil du modtage et kursusbevis for deltagelse.

Derudover vil du modtager løbende feedback og supervision fra de andre kursister og undervisere på uddannelsen.
Ja, kurset er for alle der gerne vil træne deres kommunikative evner, styrke deres påvirkning positivt og motivere sig selv og andre igennem kommunikation.
Ja, hvis du vælger 6 af de kurser der b.la. indgår på business practitioner niveau.

Gratis informationsaften om vores kurser og uddannelser

Nysgerrig på om NLP og emotionel intelligens er noget for dig? Kom og bliv inspireret og hør mere om NLP og  vores forskellige kurser og uddannelser. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål. 
     Se dato og tilmeld   

HUMI har siden 2006 certificeret i NLP og emotionel intelligens  

Alle vores kurser er designet til at styrke og udnytte dit fulde potentiale til at opnå succes. For at skabe den bedste og mest optimale læring, har vi sammensat kurser der kombinerer teoretisk viden med praktisk 'hands-on' oplevelser med øvelser og opgaver i grupper. 

Som de eneste i Danmark er vores uddannelser en kombination af NLP og emotionel intelligens og ansvarlig for undervisningen er en af Danmarks førende eksperter inden for praktisk anvendt emotionel intelligens med mere end 30 års erfaring indenfor personlig udvikling.
NLP har også givet mig mere selvtillid. Det gør at jeg meget mere roligt kan afklare dele af kommunikationen som ikke er helt klar. Samtidig kan jeg bedre scanne dem jeg taler med, og på de små signaler de sender, se om de har forstået mit budskab. Og hvis jeg oplever at de ikke helt har forstået det, kan jeg nu meget lettere supplere med information eller spørgsmål. 
- David Yeadon, Odense
starchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram