Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Genfinder lynhurtigt evnen til at fokusere & prioritere i travle jobsituationer

– Og så giver indumind energi under afdelingsmøder

indumind hjælper mig særligt i de perioder, hvor der er så mange bolde i luften, at knivskarp prioritering er nødvendig, men hvor det er en udfordring for mig at bevare overblikket.

Så snart jeg lytter til en indumind, genfinder jeg min evne til at fokusere og prioritere – og får derved færdiggjort flere opgaver.  Jeg bruger også indumind som en power nap, hvor jeg på kort tid får ro på mine tanker og henter inspiration.

Derudover har jeg med succes bragt indumind ind i vores afdelingsmøder. Vores 20 medarbejderne får energi og inspiration af en” indumind-pause”, som vi typisk placerer lige efter frokost eller når vi skifter emne under vores møder.

Jane Sommer Christensen

Markedschef

Alm. Brand

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram