Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mathias

Gratis coaching i 15 min, overbeviste mig

Før jeg havde min session med Per, benyttede jeg mig at de 15 min gratis coaching. Det var på mange måder rigtigt rart. Selvom det er via telefonen, så kan man allerede gisne om hvilken type person man taler med, og allerede her vurdere om det er en person man vil behandles af.

I forhold til min egen situation, så var jeg skeptisk i starten, fordi de folk jeg læste om på HUMI’s hjemmeside, var blevet behandlet så ualmindeligt hurtigt (i min optik) – det fandt jeg selvfølgelig utroværdigt. Derfor var det dejligt, at jeg kunne få chancen for at tale med min eventuelle behandler – og det viste sig, at være en chance værd.

Og nu er det lidt komisk, at jeg selv står med en reference, hvor min udfordring med socialangst blev ”kureret” på en time. Og det efter 15 timer ved 2 psykologer, hypnose, og 5 timer ved en Neurocoach med masser værktøjer og øvelser der ikke virkede.

Mathias

Kan kontaktes via HUMI

HUMI

Vi  udvikler mennesker baseret på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram