Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Gratis mini-kursus i NLP

“Personligt har jeg en stor interesse i kommunikation, ikke mindst fordi min virksomhed beskæftiger sig med det at kommunikere, hvor vi sender budskaber ud på en dynamisk, ny, stærk og interaktiv måde via Internettet.

Første gang jeg hørte om Per Poulsen, HUMI, var da en bekendt og jeg som talte sammen om kommunikation og personlig udvikling.

Han anbefalede mig at deltage på et af de gratis intromøder som Per Poulsen holder, da møderne afspejlede en personlig tilgang til dem der deltog!

Jeg deltog på intromøde i Odense, primo april 09, og er der en ting jeg må sige, så er det helt klart, at de anbefalinger jeg havde fået, de holdt!

Det var en oplevelse at deltage! Og skal jeg beskrive det med få ord, kan det kun blive, at man alt andet lige selv skal opleve det, ved at deltage!

Efterfølgende oplevede jeg et foredrag af Per Poulsen på Dansk Netværks møde i Odense, ultimo april.

Det var fantastisk at se dialogen og aktiviteten fra de deltagende. Det bekræftede de tanker jeg gik med efter intromødet. ”Her er en mand, som ved hvad det handler om”.

Som selvstændig skal jeg bruge kommunikation, og ikke mindst – selvindsigt og indsigt i andre – for at nå mine mål! Det som leder, selvleder eller når jeg skal sælge.

Min anbefaling er derfor – Deltag på et af de intromøder ved Per Poulsen.

Deltag og vurder selv! Det koster dig intet andet end nogle få timer af dit liv, og jeg lover dig… Du får noget at reflektere over efterfølgende – På den fede måde!”

Brian Albrektsen – www.flaysia.dk

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram