Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

HUMI – NLP coaching har gjort at jeg lærer nemmere

Jeg kom til Per fordi jeg var blevet træt af at hver gang jeg mødte mennesker med et negativ kropssprog eller stemmeføring eller hvis jeg skulle lære noget nyt, så følte jeg at min hjerne gik i baglås. Jeg kunne simpelthen ikke høre hvad vedkommende som jeg stod overfor sagde, eller jeg kunne ikke komme med et svar, selv om jeg viste at jeg havde svaret på spørgsmålet, min hjerne kunne simpelthen ikke hente noget frem fra min hukommelse.

Efter en coaching session, skulle jeg til en hel undervisningsdag, og på magisk vis, var underviseren begyndt at snakke langsommere. Jeg oplevede at jeg nu kunne høre og forstå alt hvad der blev sagt. Jeg fik tjekket af med de andre deltagere på holdet, om det var tilfældet at de også oplevede at underviseren talte langsommere, men det var kun mig som havde ændret min opfattelse af undervisningen.

For mig er det meget bedre nu. Tidligere, når jeg kom hjem fra undervisning, overbeviste jeg mig selv om, det er underviseren der bare taler hurtigt eller mig der bare ikke hører så godt. Så måtte jeg bare læse noget mere på materialet for at forberede mig til timerne. I dag kan jeg holde overblikket i en undervisning situation, bevare roen og derved kan jeg komme med det rigtige spørgsmål eller svar som jeg har brug for i denne situation.

Jette Dyrhøj– tlf. 51 34 51 83

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram