Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Jeg har fået mit liv tilbage

Da jeg blev bekendt med indumind, havde jeg været sygemeldt ½ år grundet stress, panikangst og social fobi.

Bare det at skulle stille op til opfølgningsmøde på min daværende arbejdsplads, som jeg blev afskediget fra grundet sygdommen, kunne holde mig vågen en hel nat og gøre mig svimmel, give mig hovedpine, åndedrætsbesvær og få mig til at ryste. Sådan var det også, hvis jeg skulle ud at handle eller til forældremøder. Jeg kunne aldrig handle alene for pludselig fik jeg det så dårligt, at jeg måtte forlade butikken. Jeg kunne heller ikke møde op på stadion og se mine børn spille kamp, da jeg ikke kunne overskue alle de mennesker. Jeg kunne faktisk bedst overskue min seng.

Til alt held blev jeg bekendt med indumind. Efter at have arbejdet med Indumind kunne jeg handle, køre bil, møde op og se mine børn spille kamp – og nu kommer jeg ud af min seng hver eneste dag. Vores hunde kommer i skoven og jeg har lige været i Paris med min datter og en veninde. Ingen social forbi eller angst på hele turen!

Kort sagt: Jeg har fået mit liv igen…. Ikke mit gamle liv, for indumind har lært mig mangt og meget, men et liv med arbejde, smil, glæde og kræfter til også at hjælpe de svage i samfundet. Nu glæder jeg mig hver dag til at komme videre i mit indholdsrige liv.

Anette Larsen

Tidligere bankrådgiver, 49 år

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram