Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Jeg ville have afklaret mine mål

Formålet med coaching var for mig, at blive afklaret med hvilke mål jeg har i mit liv. Jeg har i et par år følt et stærk behov for at tale med en professionel person om det, men kunne ikke finde den rette person at tale med om det. Da jeg mødte Per første gang, oplevede jeg efter en kort samtale, at blev jeg fyldt med god energi. Og det var ikke engang coaching, men en helt almindelig snak.

Det ualmindelige positive indryk han gjorde på mig var med til at jeg besluttede mig for coaching hos ham.

Jeg oplever Per som en person med ubeskrivelig stor indre ro. Den indre ro som jeg også gerne ville opnå. Per er en meget tillidsvækkende person og derfor er det muligt at være hudløs ærlig og fortælle detaljeret om de ting som man gerne vil bearbejde. Det var utrolig befriende for mig, at kunne tale om mine problemer og min tvivl. Jeg oplevede en stor forståelse fra Pers side.

Coaching ved Per har hjulpet mig med at se hvilke reelle muligheder der er for mig i fremtiden og hvad der skal til hvis jeg skal realisere min drøm.

Med venlig hilsen

Magdalena Bahrami / Adm. Direktør / BlueCollar

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram