Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Kort og præcis – indumind er ingen pis, det virker…

Jeg har godt nok fortalt rigtig mange mennesker, jeg har mødt siden jeg lærte dette værktøj at kende om min rejse i indumind.

Da jeg startede på indumind, og identificer dine styrker, havde jeg ingen anelse om, at jeg her ville møde nogle mennesker og lærer et værktøj at kende, som stadig betyder så meget for mig.

Indumind har været mit netværk og anker.

Jeg har tidl. på min arbejdsplads oplevet stress og dårligt arbejdsmiljø. Havde vi på jobbet haft kendskab til Indumind, tror jeg mange af disse ting, ville være ikke-eksisterende….

I morgen, kan jeg skrive MENTOR på mit CV, og takket være det skønne redskab indumind er, har jeg lært og erfaret hvilken vej jeg gerne vil i livet. Indumind, har givet mig et forstærket tro på mine værdier, og givet mig kæmpe meget selvindsigt, som jeg er evig taknemmelig for.

Hvordan virker indumind??? Ved at man er åben og tror på at den proces man kommer igennem giver så meget mere mening i livet.
Jeg bruger dagligt indumind, og gerne mere, hvis jeg skal præsterer noget (holde en tale, eksamen, jobsamtale, familie-komsammen osv.)

Jeg kan på det varmeste anbefale ALLE at prøve Indumind

Kontaktes gennem HUMI

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram