Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kulturforandring på Vanløse Skole

Evaluering, resultat & gevinster

Et af de vigtigste resultater igennem forløbet med HUMI var oplevelsen af gensidig forståelse, vigtigheden af at kunne samarbejde på tværs af personligheder og interesser. At kunne benytte de forskellige kompetencer, som før i tiden ville være en udfordring til noget gensidigt positivt. At arbejde sammen mod målet og opnå alle de positive synergi effekter, som findes i alle de stærke kompetencer der findes på arbejdspladsen. Forståelsen af hinanden og hjælpen til gensidig forståelig kommunikation har været en vigtig faktor for Vanløse skole til at nå målene.
Ledelsens oplevelse lige efter og 8 måneder efter forløbet:
FokuspunktÆndringMåling / Parameter
Værdi for organisationenLige efter proces er sluttet8 måneder efter procesHvorledes er observationerne / målinger foretaget
Fraværfaldet med   42,6 %faldet med      46 %Konkrete HR personale tal
Konflikter i dagligdagenfaldet med     50 %faldet med      75 %Ledelsens oplevelser / antal pr. måned
Klager fra forældrefaldet med     60 %faldet med      80 %Målt på forældre henvendelser/tid
Kultur problem fokusfaldet med     45 %faldet med      70 %Ledelsens oplevede ændringer af problem afleveringer i hverdagen
Kultur udviklings fokussteget med 30 %steget med     65 %Ledelsens oplevede stigende antal løsningsforslag i hverdagen
Anerkendelse af ledelse ved medarbejderesteget med

 

400 %

steget med   600 %Ledelsens oplevede ændringer i antal positiv ros i hverdagen
Innovationer i hverdagensteget med

 

400 %

steget med   800 %Ledelsens oplevede ændringer i antal af gode ideer i hverdagen

Af de uddannelser jeg har været igennem (studentereksamen, lærereksamen, psykologistudie, diplomuddannelse i ledelse) er min EI-NLP uddannelse den korteste (tidsmæssigt), den med det mindste pensum – og den der har givet mig flest redskaber, størst indsigt og udvikling, fagligt og personligt!

Det har været en fantastisk rejse, og nu hvor jeg er færdig, oplever jeg, at det kun er starten på en livslang udviklingsproces. Ingen tvivl om at NLP teorierne er spændende og brugbare redskaber til bl.a. at forstå sig selv og omverden, og hvordan vores interaktion fungerer. Metoderne er gode redskaber til at opnå konstruktive og positivt resultater via kommunikation, samt indsigt og afklaring af udfordringer.

Denne her uddannelse ender ikke op med et antal bøger i reolen, notater i mapper – den lægger sig ind under huden og er med fremover i ens tanker, handlinger og følelser.

At jeg derudover har lært nogle fantastiske mennesker at kende, er en anden del af det output, som mit uddannelsesforløb har beriget mig med. Mennesker der, hvis vi mødtes tilfældigt, nok var forsvundet ud af mit liv igen uden at sætte spor, da vi er utrolig forskellige. Det, vi har gennemgået sammen, har sat unikke spor, som vil fortsætte med at udvikle os hver for sig og sammen.

Jeg kan kun anbefale alle, at give sig selv den gave, det er at gennemgå uddannelsesforløbet som NLP Business Practitioner.
Pia Dalsgaard, Forhenværende Skoleleder, Vanløse skole
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram