Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
KUNDEREFERENCE

Lyngby Taarbæk Kommune

Styrkelse af nærværs-kulturen med effektiv kommunikation og teamlæring  

Arbejdsmiljøpakker

Et godt arbejdsmiljø fører til højere trivsel og lavere sygefravær på arbejdspladsen. Samtidig bidrager det til at kerneopgaven løses bedre og med højere kvalitet.
Fra Lyngby Taarbæks Kommune om tilbud af arbejdsmiljøpakker

Samarbejde med Lyngby-Taarbæk

HUMI har indgået et samarbejde med Lyngby Taarbæk Kommune, hvor HUMI designer og afvikler to arbejdsmiljøpakker for kommunens afdelinger og arbejdspladser med henblik på at styrke nærværs-kulturen, kommunikationen, teamlæring, indsigten i mennesker og at opbygge stærkere fællesskaber.
Lyngby Taarnbæk Kommune logo
Arbejdsmiljøpakke - Styrk nærværs-kulturen

Käthe Kjærsgaard, Teamleder MAT og Udekørende aftenvagt team

Tak for to gode og lærerige kurser. Har været så heldig at få en arbejdsmiljøpakke til hver af de grupper jeg er leder for.

Den ene gruppe har fået halvdelen af personalet og leder udskiftet inden for ½ år, dvs vi havde nogle udfordringer i forhold til ”de nye” og ”de gamle”.

Den anden gruppe har ikke meget tid til at blive ”et team”, da det meste af deres arbejdssteder er på forskellige lokationer
Jeg talte med Per Poulsen fra Humi angående de forskellige udfordringer i grupperne og det blev to meget forskellige dage. Per var meget hurtig til at tune ind på begge grupper og vi fik undervisning og workshops som passede perfekt ind i de to gruppers behov. Alle medarbejdere, med en enkelt undtagelse, har givet super positiv feedback. Alle synes de havde lært noget og at de havde noget konkret at arbejde videre med. Vi håber at vi senere kan få ½ dag mere, når vi selv er kommet videre i processen.
Arbejdsmiljøpakke - Styrk nærværs-kulturen

Birgitte Jepsen, Leder på Engelsborgskolen

Der har været en utrolig nærværende oplevelse der har givet os alle en stærk indsigt i kommunikation. Vi oplever at HUMI selv lever det de underviser i og det gør det let forståeligt og giver nogle meget brugbare værktøjer vi kan anvende med det samme.
Arbejdsmiljøpakke - Styrk nærværs-kulturen

Ilse Salzmann, Plejecenterleder Virumgård

En stor anbefaling

I foråret 2019 søgte ledelsen på Plejecenter Virumgård en miljøpakke 
hvor fokus var trivsel og samarbejde for at påvirke sygefraværet i positiv retning. Vi blev spurgt om vi havde lyst til at prøve et nyt firma som Lyngby-Taarbæk kommune var lavet en aftale med, og det havde vi naturligvis.
Dette firma var HUMI, en virksomhed som har specialiseret sig i arbejdet med praktisk anvendt Emotionel Intelligens (EI). Og som har udviklet en stærk kombination med NLP for at hjælpe deres kunder endnu bedre. HUMI er grundlagt for at bidrage til en bedre verden, gennem det at hjælpe mennesker og organisationer med at blive stærkere.

Første møde med Per – ejeren af firmaet var en så positiv oplevelse at vi straks måtte sige ja til et samarbejde. Og i samarbejde med Per fik vi sammensat en dag hvor vores TRIO fik arbejdet med det at kommunikere ærligt og konstruktivt med kollegaerne. Ganske enkelt fik de lært at give ”burgere” Per fra HUMI (hos os vil han altid være HUMI - Per) har en fantastisk evne til at skabe tillid og tryghed. Vi gik alle fra kurset og følte os beriget og bare lidt mere stærk ud i den kommunikative svære samtale. Jeg kan som leder af plejecenteret kun anbefale et kursus hos HUMI. Det er et kursus som på en helt anden måde end tidligere kurser berører det følsomme i os som mennesker og lærer os at blive en bedre udgave af os selv og så bliver der fulgt op på resultatet – det er super.
Arbejdsmiljøpakke - Dialogbaseret Teamlæring 

Hanne Treu, Administrativ Leder, Center for Arealer og Ejendomme

I det administrative team i Ejendomsdrift har vi i 2019 søgt og fået bevilget en arbejdsmiljøpakke indenfor det psykiske arbejdsmiljø vedr. Dialogbaseret teamlæring.

Vi ønskede at styrke samarbejdsrelationerne mellem lederteamet og det administrative team i Ejendomsdrift, for at vi kunne lykkes bedst muligt.
På en samarbejdsdag med ledelse og administration så vi på nogle udviklingsmuligheder. Her fik vi nogle konstruktive værktøjer og input fra Per Poulsen fra HUMI, og lavede nogle gode aftaler, med det formål at sikre, at:
• Administrationen er mere proaktive og synliggør kommende opgaver på baggrund af vores årshjul
• Lederteamet videregiver opgaver så tidligt som muligt, af hensyn til alles planlægning
• Vi er endnu bedre til at kommunikere om nye opgaver, så vi har fuld viden mht. indhold og tidsplan
• Vi respekterer hinandens tid, kommer til tiden og har færrest mulige aflysninger

Det har vi nu arbejdet med gennem de sidste 2 år og har oplevet en styrkelse af samarbejdsrelationen. Mest af alt har det værende givende at tydeliggøre og italesætte problemstillingerne, hvor Per var en god inspirator og facilitator.

Lyngby Taarbæk kommune og Administrativ Leder, Center for Arealer og Ejendomme
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram