Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Kurt Lysemose

Teknisk salg

Jeg har haft fornøjelsen at gennemføre NLP Business Practitioner (BP) v/ Humi.

Min oplevelse er, at NLP uddannelsen henvender sig til en bred vifte af kursister med forskellige baggrunde og formål. Kursusleder Per Poulsen har en eminent evne til at få alle med i processen. Han gør kursisternes forskelligheder til en del af læringen og kobler den enkeltes udfordringer direkte til NLP-teorien. Pers nærvær og indlevelsesevne er et klart udtryk for hans ønske om at dele sin erfaring og viden med alle.

Personligt har NLP BP givet mig et kæmpe løft såvel arbejdsmæssigt som privat. Jeg har i mange år arbejdet med mennesker på forskellige niveauer inden for salg & ledelse. NLP BP har givet mig den hårfine justering af min emotionelle intelligens, der bevirker, at jeg nu kommer videre i min kommunikation med en bredere vifte af mennesker og derved får endnu mere udbytte af den personlige udvikling jeg har oplevet igennem uddannelsen.

Med afsæt i min meget positive oplevelse af HUMI, står jeg gerne til rådighed for interesserede, der ønsker mere info om mine erfaringer med NLP BP og ikke mindst med Per Poulsen som kursusleder.”

DBH

Kurt Lysemose
Salgschef, Aquuatec Solutions A/S

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram