Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Lammende stress væk på en time (1 times arbejde)

Jeg havde en periode med mange store job, der bare væltede ind i min forretning. Her fik jeg sagt ja til alt for meget. Jeg havde i denne periode arbejdet mange timer og det blev stadig sværere og sværere at levere til tiden. Min arbejdstid voksede og voksede.

Jeg havde længe kunne mærke det i kroppen og min personlighed var også påvirket. Men jeg blev ved med at fortælle mig selv at der ”lige” var nogle uger mere, så blev det bedre. På et tidspunkt kunne jeg bare ikke mere. Jeg stod i firmaet med en meget stor opgave, materialer og værktøjer lå over alt og børnene kaldte på mig. Jeg kunne bare mærke at jeg var ved at miste mig selv, og jeg blev rigtig bange.

Per var den eneste coach jeg kendte og jeg ringede bare til han og sagde: ”Den er helt gal med mig, kan du komme ud?”

20 minutter efter stod Per ved siden af mig og spurte til mig. Han spurgte om der var nogle der kunne tage børnene så vi kunne arbejde, og jeg kunne ikke engang tænke klart og svare. Jeg var ikke normalt tænkende på det tidspunkt. Per aftalte en leg med børnene der fik dem til at lave noget på værelset, og så gik han i gang med mig.

45 minutter efter med en masse ord og øvelser var jeg 100 % frisk. Jeg fattede ikke hvordan det var foregået, jeg var bare mig selv og helt klar.

Inden Per kørte igen aftalte vi en plan for hvordan jeg kunne få balance i mine opgaver og undgå stress, for som han sagde, det er ikke vejen frem bare at fjerne stress for at arbejde mere.

Jeg arbejdede effektivt, og i mange timer hver dag i en uge, uden at mærke noget til min stress og begynde at sige nej til de opgaver jeg ikke var sikker på at kunne nå til tiden.

I dag har jeg en rigtig god balance i mit arbejdsliv og nyder at være far for mine børn. Det var en slem oplevelses som jeg har lært meget af. Og når jeg hører om hvor meget andre skal igennem for at komme sig over stress, undrer jeg mig over hvad det var Per gjorde for mig.

Nu når jeg tænker tilbage er jeg glad for at kende Per og at han var så hurtig til at rykke ud.

Hilsen Ib

Tømrer / Snedker firmaet Ib Pedersen

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram