Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Leder ramt af lavt selvværd

Jeg var igennem en svær skilsmisse, og mistede fuldstændigt mit selvværd og min selvtillid. Jeg havde et stort behov for “hjælp”, og igennem en god ven fik jeg kontakt med Per.

Per “fangede” mig hurtigt. Efter nogle gode samtaler og øvelser begyndte jeg at få det meget bedre. Per flyttede mig hurtigt fra et niveau på 2-3 på en skala fra 1-10, og op på 8-9 på mit selvværd og selvtillid.

Det jeg i dag oplever er at jeg er mindre stresset i hverdagen, føler meget mere selvværd, har en stærk selvtillid og sidst men ikke mindst OVERSKUD:-)

I dag har jeg fået en meget bedre stilling, og er blevet valgt ind i forskellige bestyrelser, som har en del at gøre med mit arbejde, og har derved opnået en god status, og en meget mere spændende hverdag.

Takket være Per.

“Fortæl mig noget, og jeg vil glemme det, vis mig en ting, og jeg husker det måske. Giv mig en oplevelse, og jeg glemmer det aldrig.” Søren Kierkegaard.

Per gav mig en oplevelse, som jeg aldrig vil glemme.

Jeg har stadig god kontakt med Per i dag.

Med Venlig Hilsen
Palle Andersen
“Plads til Overskud”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram