Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Lindeblomst

HUMI’s 2 dags kulturworkshop

Konsulenterne

“Lindeblomst Kultur” – det blev resultatet og dermed produktet, af 2 effektive dage. Udgangspunktet var at skabe de bedste rammer for børnenes trivsel og udvikling i Lindeblomst Børnehave.

Medarbejderne og ledelsen var med, og de brugte alle deres erfaringer, til at skabe den optimale kultur. Planen holdt, og målet blev nået. Allerede dagen efter startede de første forandringer.

Det unikke er, at nu er alle enige om, hvad der skal ske og hvordan det gøres. Som konsulenter og facilitatore på de 2 dage, er det unikt at opleve den synergi og den enighed de alle har i forhold til at skabe det fællesskab, der er bedst for børnene.

Per Poulsen 

HUMI konsulent

Bestyrelsesformanden

Hårdt slid ligger bagude og nu er det fantastisk at fornemme den fælles glæde og tro på, at fremtiden er den vi skaber sammen, og at “vi kan det vi vil!”

Det var en kæmpe oplevelse at være med i denne proces – hvor vi forandrer vaner og mønstre, til fordel for børn, forældre og os selv!

Tak til Vicky og Per fra humi.dk

Signe Black,

bestyrelsesformand i Lindeblomst

Administrativ leder

To gode og intensive dage, hvor Lindeblomst teamet var trukket i arbejdstøjet på en anderledes måde. Gå på mod og stærk vilje, kombineret med åbenhed og lysten til at lytte til hinanden, gjorde det muligt. Vi fik i fællesskabets ånd, lagt rammerne for “vores” kultur i institutionen. Jeg glæder mig til sammen med kollegerne at udføre kulturen i praksis. Tak til alle som bidrog, tak til bestyrelsen for opbakningen, og tak til HUMI for et særdeles godt program – I var 100% på til sidste sekund.

Irene Westersø Birk

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram